DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Hotel Iberostar Tainos****, Varadero, 9 dní / 7 nocí

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Letovisko Varadero se nachází 140 km od Havany a je největším turistickým střediskem na Kubě. Nádherná pláž Varadero je pýchou největšího plážového letoviska na Kubě. Jemný bílý písek, křišťálově čistá voda, tropické slunce pestrobarevný podvodní svět. Pláž je ideálním místem milovníků vodních a plážových sportů, šnorchlování, paraglidingu, plachtění či golfu.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel Iberostar Tainos leží přímo u pláže s bělostným pískem a křišťálově čistou vodou. Areál se skládá z hlavní budovy a několika dvoupatrových bungalovů, je obklopen rozlehlou zahradou, pokoje jsou klimatizované, s vlastním sociálním zařízením, minibarem, trezorem, vysoušečem vlasů, satelitní televizí a telefonem. Hostům je k dispozici několik barů včetně baru přímo na pláži, venkovní bazén a brouzdaliště pro děti (lehátka a slunečníky zdarma), wellness centrum se saunou a masážemi a miniklub. Využít můžete také tenisové a volejbalové kurty, stolní tenis, fitness centrum, aerobik, kulečník. Nabízí se řada plážových sportů, jako windsurfing, kajak, šnorchlování, katamarány. V hotelu probíhají denní i noční animační programy včetně diskoték, kurzů potápění, salsy či aerobiku. V lobby hotelu se nachází směnárna, business centrum s internetem, prádelna, salón krásy a obchůdky se suvenýry, ale i zbožím denní potřeby. Lze zapůjčit automobil, kolo či skútr pro výlety po okolí. Nedaleko od hotelu se nachází golfové hřiště nebo delfinárium. Hotel doporučujeme jak párům, tak rodinám s dětmi. Centrum Varadera se nachází cca 15 km, letiště v Havaně cca 170 km.

STRAVOVÁNÍ

Formou all inclusive

PODROBNÝ POPIS

Lety jsou zajišťovány na letiště v Havaně. Odtud následuje transfer autokarem do letoviska Varadero (cca 2 hodiny jízdy). 

V některých termínech, v závislosti na leteckém spojení, je možné zajistit i let přímo na letiště ve Varaderu. V tomto případě není zajišťován skupinový transfer, ale klienti se do hotelu dopraví místním taxi. Garantovaná cena taxíkem do hotelu na Varaderu činí 40 USD. V případě, že bude váš let směrován na letiště ve Varaderu, poskytneme vám slevu z ceny zájezdu (resp. objednávky) ve výši tohoto nákladů na taxi - tedy 1000 Kč. 


Pobyt na Varaderu je na 7 nocí (na vyžádání je možné pobyt zkrátit i prodloužit). Dle leteckého spojení je pak celková délka zájezdu 9 nebo 10 dní.


Většina leteckých společností dnes již nabízí nejlevnější ceny letenek bez tzv. odbavovaného zavazadla. Můžete si tedy sami promyslet, zda potřebujete mít s sebou zavazadlo k odbavení. Případně, zda je požadujete pro každou cestující osobu.


Letecké spojení je nejčastěji zajišťováno s leteckou společností Air France / KLM.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 19.04.2024 - 27.04.2024

Služby Kapacita Cena
Cena za osobu
[podrobnosti]
Volno 45890 Kč
3. osoba v pokoji
[podrobnosti]
Volno 44290 Kč
dítě do 12 let (3. osoba v pokoji)
[podrobnosti]
Volno 40490 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1-lůžkový pokoj Volno 4990 Kč
komplexní pojištění Volno 1440 Kč
delegátský servis Volno 990 Kč
vízová karta Volno 990 Kč
zavazadlo k odbavení (20 kg) Volno 2990 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letenku Praha - Havana nebo Varadero a zpět, let s přestupem
  • palubní zavazadlo (12 kg)
  • 7x nocleh v hotelu (osoba v 2-lůžkovém pokoji)
  • 7x all inclusive
  • transfer z letiště v Havaně do hotelu a zpět

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • místní dopravu 
  • delegátský servis (je možný za příplatek)
  • vízovou kartu

POZNÁMKY

Pro vstup na Kubu je třeba mít tzv. vízovou kartu.

Na vyžádání je možné zajistit i odlet z Vídně.