DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Pobyt se snídaní - Hotel Hrabovo, Hrabovská Dolina

Ubytování se snídaní v těsné blízkosti lanovky.

Hotel Hrabovo je situován jen pár minut od centra Ružomberka. I přes blízkou polohu města se Hotel nachází v klidném srdci přírody. Jen několik metrů od vodní nádrže Hrabovo a na dosah oblíbeným turistickým trasám Velké i Malé Fatry či Chočských vrchů. Hosté jistě ocení fakt, že hned vedle vstupu do hotelu se nachází kabinková lanovka. Ta se hodí v každém ročním období, jelikož vás vyveze přímo na svahy turistického a lyžařského střediska Malinô Brdo (960-1209 m.n.m.). V zimě lyžování, v létě turistika i jízda na kolech. To je aktivní dovolená na Liptově.
Region Liptov disponuje bohatou nabídkou turistických a cyklistických tras, aquaparků, zábavních parků a historických památek.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoje 2- lůžkové s kompletně novým vybavením ve standardu *** nabízí pohodlí manželské postele pro 2 osoby, s možností přistýlky. V koupelně najdete sprchový kout nebo vanu, WC a umyvadlo. Každý pokoj má LED TV a balkon s výhledem na Hrabovskou dolinu.
Rodinný pokoj nabízí pohodlné ubytování pro celou rodinu ve 2 oddělených pokojích - v pokoji s manželskou postelí a pokoji se dvěma oddělenými lůžky. Součástí pokoje je koupelna s vanou, WC a umyvadlem. Pokoje jsou vybaveny LED TV.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně podávaná formou bufetových stolů.
Možnost doobjednání večeří podávaných formou bufetu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 02.04.2024 - 30.06.2024

Služby Kapacita Cena
dospělý Volno 1250 Kč
senior 55+ Volno 1150 Kč
dítě 3-15 let Volno 850 Kč
Příplatky Kapacita Cena
večeře, dítě 3-15 let Volno 210 Kč
večeře, dospělý Volno 310 Kč

PODROBNÝ POPIS

AKTIVITY:

Cyklistika
V letní sezóně se lyžařské středisko mění na Bike park s cyklokrosovými trasami různých náročností. Speciální vybavení a krosová kola si můžete zapůjčit přímo u vstupu do kabinové lanovky, jen několik metrů od hotelu Hrabovo. Cyklistické trasy najdete také v okolních dolinách, které jsou ideální pro klidné toulky přírodou. Trasa Cyklokorytnička spojuje město s bývalým lázeňským centrem Dolního Liptova - Korytnicí.

Hrabovo
Hrabovská dolina nabízí řadu atrakcí pro různé věkové skupiny. V lanových parcích Tarzánie a Tarzanka si přijdou na své děti i dospělí. Adrenalinový zip-line sjezd přes Hrabovskou nádrž, obohacený o nádherný výhled zase otestuje vaši odvahu. Čeká na vás i klidné člunkování a aquazorbing.

Památky
Vesnička Vlkolínec, zapsaná v seznamu UNESCO je kulturní dominantou města Ružomberok. Typická architektura dolního Liptova láká množství turistů a fotografů z celého světa.
Kromě Vlkolínce najdete v Ružomberku mauzoleum Andreje Hlinky, Galerii Ľ. Fullu a Liptovské muzeum. V blízkosti Ružomberka se nachází Hrad Likava a archeoskanzen Havránok u nádrže Liptovská Mara.

Koupání
Koupání a relax nabízí hned několik zařízení v blízkosti Ružomberka. Aquapark Bešeňová a Aquapark Tatralandia vás okouzlí pestrostí bazénů, atrakcí či relaxačních balíčků pro jednotlivce a rodiny s dětmi. Klid místo velkých aquaparků vás čeká v lázeňské vesničce Lúčky, jen 13 km od Ružomberka. 

Lyžování
Hrabovská dolina je vyhlášenou destinací slovenských i zahraničních turistů. Lyžařské středisko Malinô Brdo nabízí skvělou zimní lyžovačku na svazích Velké Fatry. Do střediska vás vyveze kabinková lanovka, která se nachází jen několik metrů od recepce hotelu Hrabovo. Na lyžování se můžete vydat v lyžařkách přímo z hotelu! Čeká na vás 8 upravených tratí různých náročností a široká sjezdovka o celkové délce 3,9 km. Na vrchol se vyvezete pohodlnou 4-sedačkovou lanovkou, která je doplněna o 8 lyžařských vleků. Snowboardisté ​​mají k dispozici vlastní Snowpark s atrakcemi a upravenými drahami a rampami. Pro rodiny s dětmi je připraven speciální rodinný balíček za zvýhodněnou cenu. Tři menší vleky a tratě jsou vhodným prostorem pro první korky vašich ratolestí na lyžích.


ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • ubytování
  • snídani
  • zdarma parkování u hotelu 

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Místní poplatek 0,70 Eur/den  (platí se na místě v recepci)

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 0,70 Eur/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 10 Eur / den.



OBJEDNÁVKA ZÁJEZDU/POBYTU