DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Zimní pobyt (2 noci) - Hotel Bon***, Tanvald

DALŠÍ INFORMACE

  • Jizerské hory
    Jizerské hory Jizerské hory jsou nejsevernějším českým pohořím. Jejich východní část zasahuje na polské území a dále navazuje na Krkonoše, na západě sousedí s Lužickými horami.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pobyt na 2 noci s polopenzí a privátním wellness.

Hotel Bon*** se nachází v krásném prostředí CHKO Jizerské hory nedaleko lyžařského areálu Tanvaldský Špičák.
Díky své poloze je vhodný jak pro aktivní sportovce, tak pro rodiny s dětmi. V zimním období můžete využít některé z lyžařských středisek nebo běžkařských tras v okolí a v letním období se Vám nabízí spousta výletů jak pro pěší turisty, tak pro cyklisty do Jizerských hor, Krkonoš nebo Českého ráje.
Hotel prošel v letech 2013 - 2014 rozsáhlou rekonstrukcí.
Nejen hoteloví hosté mohou využít hotelovou restauraci s kapacitou až 100 míst nebo bowling s kapacitou 35 míst. Hotel je také vhodný pro pořádání firemních akcí, školení, večírků nebo svateb. K těmto účelům jsou k dispozici 2 salónky pro 45 osob, které je možné propojit i s restaurací. 
Návštěvníci hotelu mohou také využít Wellness - vířivku a finskou saunu, nebo masáže. Přímo vedle hotelu se nachází minigolf a tenisové kurty. Wifi v celém objektu a parkování u hotelu je zdarma. Hosté ubytovaní 2 a více nocí si mohou zapůjčit zdarma na recepci kartu hosta Jizerských hor - JIZERKY CARD, díky které mohou čerpat zajímavé slevy či cenové zvýhodnění v Jizerských horách.  

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Ubytování je možné ve 2-, 3- a 4- lůžkových pokojích s možností přistýlky. K dospozici je i jeden rodinný pokoj pro 5 osob se dvěmi ložnicemi. Všechny pokoje jsou nekuřácké, moderně zařízeny s TV/SAT a vlastním sociálním zařízením.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze.
Snídaně formou švédských stolů. Večeře formou tříchodového menu (polévka, výběr ze 2 hlavních jídel a moučník)

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.02.2024 - 31.03.2024

Služby Kapacita Cena
dospělý Volno 2250 Kč
dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby Volno 0 Kč
dítě 3 - 8 let na přistýlce Volno 1150 Kč
dítě 8 - 14 let na přistýlce Volno 1690 Kč

PODROBNÝ POPIS

LÉTO
V létě máte na výběr z mnoha kulturních i sportovních aktivit, např. Zámek Frýdlant, lázně Libverda, osada Jizerka, rozhledny Štěpánka, Královka aj.
V bezprostřední blízkosti se nachází minigolf, tenisové kurty, městský stadion, turistické trasy i cyklotrasy do Jizerských hor a Krkonoš.
Minigolf - za hotelem
Tenisové kurty - naproti hotelu
rozcestí Horní Tanvald - 1 km, zde začíná turistická stezka na Špičák
Multifunkční stadion Tanvald - 1 km

KAM NA VÝLET V MÍSTĚ A OKOLÍ ?
Rozhledna Tanvaldský špičák
Vzdálenost od hotelu: 2,6 km
Špičák nad Tanvaldem je významným lyžařským centrem, na jehož vrcholu se nachází jedna z jizerskohorských rozhleden. Vrchol Špičáku láká k výletům celé rodiny.

Rozhledna Špička na Malém Špičáku
Vzdálenost od hotelu: 3.5 km
Netypická rozhledna Jizerských hor, to je Špička na Malém Špičáku u Tanvaldu. Vyrostla nad skalnatým útesem Malého Špičáku. Má odkazovat na bývalou dráhu pro boby a saně, která začínala právě pod těmito skalami.

Vyhlídka Terezínka
Vzdálenost od hotelu: 3,0 km
Z Terezínky je krásný výhled nejen na Jizerské hory a z Tanvaldu je dobře přístupná po červeně značené turistické trase. V roce 2014 začala rekonstrukce vyhlídkové plošiny, kterou tvoří podezdívka ze žulových kvádrů.

Výtopna Kořenov
Vzdálenost od hotelu: 9,6 km
Kořenovská výtopna byla vybudována v roce 1903 jako součást technického zázemí ozubnicové železniční tratě z Tanvaldu do Kořenova a dále do Hirschbergu v Dolním Slezsku (dnes Jelenia Góra).

Muzeum lehkého opevnění Na Pomezí v Kořenově
Vzdálenost od hotelu: 6,6 km
V objektu je umístěna výstava o historii opevnění na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Objekt je částečně upraven do podoby z měsíce září roku 1938 a po dobu prohlídek je vybaven vojenským materiálem.

ZIMA- LYŽOVÁNÍ
SKI AREÁL - PIONÝRKA
Vzdálenost od hotelu: 300 m
Užijte si zázemí hotelu a využijte výhodnou polohu Hotelu BON, díky které máte nejlepší lyžařské střediska Jizerských hor a Krkonoš v rozumné dojezdové vzdálenosti. 300m od hotelu se nachází menší městský vlek Pionýrka s příjemným až domácím prostředím a běžkařské tratě.

SKI AREÁL - TANVALDSKÝ ŠPIČÁK
Vzdálenost od hotelu: 5,5 km
Ve ski areálu Tanvaldský Špičák, který je největším lyžařským areálem v Jizerských horách, přepravují lyžaře od roku 2018 dvě 4-sedačkové lanové dráhy. Ve ski areálu se dále nachází 5 vleků typu poma - Zalomený, Pod lesem, 2x Přibližovák a dětský. Pro nejmenší lyžaře a jejich výuku v areálu naleznete pojízdný koberec SUNKID.

SKI AREÁL - SVĚTLÝ VRCH
Vzdálenost od hotelu: 6 km
Lyžařský areál nabízí 2 paralelní lyžařské vleky typu TATRAPOMA P. Široké sjezdové tratě délky 400 m jsou vždy perfektně upraveny rolbou. V provozu je již nové technické zasněžování. Svah je vybaven osvětlením pro večerní provoz. Součástí areálu je snowpark.

SKI AREÁL - U ČÁPA
Vzdálenost od hotelu: 7,4 km
V lyžařské sezóně slouží návštěvníkům dva šestisetmetrové vleky a jeden dětský patřící k lyžařské školce. V areálu je i půjčovna a skiservis. Díky nádherné poloze na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš je areál jako stvořen k celoročnímu využití pro turistiku pěší i cyklistickou a jako výchozí bod pro poznávání celého regionu.

SKI AREÁL - REJDICE
Vzdálenost od hotelu: 8,4 km
Lyžařský areál Kořenov - Rejdice se nachází na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Oblast nabízí vynikající podmínky jak pro zimní, tak pro letní rekreaci. Všechny tratě a překážky jsou pravidelně upravovány a dosněžovány s možností večerního lyžování na osvětleném svahu. Výborné jsou zde také podmínky pro běžecké lyžování s napojením na lyžařskou magistrálu.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 2x ubytování
  • 2x polopenze
  • vstup do privátního wellness na 50 min. (vířivka, sauna)
  • bowling na 1 hod. zdarma
  • parkování a wifi připojení zdarma

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod.
Parkování u hotelu Zdarma.