DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Romantická údolí Mosely a Porýní

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Na tomto zájezdu navštívíte jednu z nejzajímavějších částí Německa, romantická údolí řek Rýna a Mosely s historickými městy, hrady a malebnou krajinou s vinicemi. Příjemným zpestřením pro vás bude plavba jedinečně tvarovaným údolím Rýna, která poskytuje nádherné panoramatické pohledy na množství starobylých hradů.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
2. den: Romantické údolí Mosely - město Trevír - jedno z nejkrásnějších německých měst s řadou památek z římské doby i dob pozdějších. Bernkastel - městečko s unikátním souborem hrázděných domů obklopené proslulými vinicemi. Remagen - zastávka s krásnou vyhlídkou na řeku Rýn a ruiny mostu vyhozeného do povětří v době 2. světové války.
3. den: Cáchy - město korunovace římských císařů a německých králů. Dóm s trůnem Karla I. Velikého a osmibokou dvoupatrovou kaplí je nejvýznamnější stavbou z karolínské doby, dále gotická radnice, lázeňský park, kolonáda aj. Kolín nad Rýnem - město se může pochlubit nejslavnější gotickou stavbou v Německu - ohromným Dómem, množstvím románských kostelů a dalšími památkami. 
4. den: Ráno zastávka v Koblenze na soutoku řek Rýna a Mosely. Dále možnost romantické plavby lodí po řece Rýn. Z paluby lodi budete moci obdivovat krásné údolí s terasovitými svahy, na kterých se rozkládají vinice a malebné vesničky. Celému údolí Rýna dominují romantické mohutné hrady, např. zámek Stolzenfels, hrady Rheinfels, "Kočka" a "Myš". Lodí také připlujete k proslulé skále Lorelai, kde se zrodila slavná legenda o krásné dívce s čarokrásným hlasem. Na závěr dne podvečerní prohlídka Mohuče, arcibiskupského města na soutoku Rýna a Mohanu s proslulým dómem sv. Martina, přední stavby v německém románském slohu. Večer odjezd do ČR
5. den: Příjezd do Prahy v časných ranních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 16.06.2022 - 20.06.2022

Služby Kapacita Cena
Cena za osobu Vyprodáno! 6690 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Jednolůžkový pokoj Vyprodáno! 1200 Kč
Komplexní pojištění Vyprodáno! 300 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Slaný Vyprodáno! 0 Kč
Kladno Vyprodáno! 0 Kč
Praha Vyprodáno! 0 Kč
Beroun Vyprodáno! 0 Kč
Plzeň Vyprodáno! 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem
  • 2x ubytování v hotelu (2-lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 2x polopenze
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní  pojištění
  • vstupy do objektů


vstupné (orientačně): Trevír: Porta Nigra 4 EUR, Cáchy - Radnice 6 EUR, Kolín - věž dómu 5 EUR, Římsko-germánské muzeum - 9 EUR, Bonn - Beethovenovo muzeum - 9 EUR, Plavba lodí po Rýnu cca 2 hodiny (skup. nad 30 os.) 19 EUR, hrad Eltz - 14 EUR