DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Rekreační pobyt - Penzion Eden, Harrachov

DALŠÍ INFORMACE

  • Krkonoše
    Krkonoše Krkonoše jsou nejvyšším pohořím České republiky a jedním z nejvyhledávanějších míst letní i zimní rekreace. Nejvyšší horou Krkonoš je Sněžka (1602 m.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pension EDEN se nachází v klidné části obce Harrachov - Nový Svět. Nedaleko Anenského údolí. 

V blízkém okolí najdete mnoho výletních cílů, kulturních a turistických zajímavostí. Pro sportovce je zde mnoho možností pro sportovní vyžití. Vedle aktivní dovolené Vám zajistíme i relaxační pobyty s wellnes programem. Pension Eden prošel na jaře 2013 zásadní velkou rekonstrukcí a všechny pokoje mají nová moderní sociální zařízení. Dva druhy apartmánů v kategorii Standard a Lux doplňují kvalitní nabídku ubytování a služeb. Wifi připojení je dostupné v celém objektu zdarma.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Standard: 2- až 4- lůžkové pokoje s koupelnou a WC.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně. Možnost doobjednání obědů i večeří.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 02.01.2023 - 20.12.2023

Služby Kapacita Cena
dospělý na lůžku, pokoj Standard Volno 890 Kč
dítě do 12 let Volno 790 Kč
Příplatky Kapacita Cena
oběd Volno 270 Kč
večeře Volno 270 Kč

PODROBNÝ POPIS

Zimní sezóna
Možnost lyžování na Čertově hoře, na sjezdovkách všech stupňů obtížnosti až 5 měsíců v roce. Pro příznivce běhu na lyžích je udržováno mnoho běžeckých tratí. Dále jsou k dispozici lyžařské školy, půjčovny lyžařského vybavení, skiservis.

Letní sezóna
Pro návštěvníky je připraveno mnoho možností k využití volného času. V půjčovnách je k dispozici cca 100 ks horských trekingových kol, silničních kol, je zde 11 tenisových kurtů, 4 tenisové školy, 2 minigolfové hřiště, dále letní přírodní koupaliště. Mají možnost provozovat pěší turistiku, anebo populární sjíždění řeky Jizery.
Jsou zde velmi příznivé podmínky pro horskou cyklistiku. V provozu je lanová dráha Harrachov-Čertova hora, kde jsou přepravována kola zdarma.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytování
  • 1x snídaně
  • parkování

POZNÁMKY

Nástup na obyt od 15:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 21 Kč/den. Parkování u penzionu v období 01.12 - 31.03. za poplatek 100 Kč/den, v ostatním období parkování zdarma.

Pobyt se psem: nelze