DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Rekreační pobyt - Penzion Samorost, Jarošov nad Nežárkou

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Jižní Čechy
    Jižní Čechy Kraj po staletí spravovaný lidmi v souladu s nároky přírody, svou krásou překvapí každého návštěvníka. Kdo přijede za historickými...

Vyprodané termíny

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Restaurace a penzion Samorost se nachází přímo na návsi v Jarošově nad Nežárkou - obci vzdálené 7 km od Jindřichova Hradce. Okolí je vhodné pro cykloturistiku a je zde i řada stezek pro pěší turistiku. 

Penzion nabízí ubytování v pokojích umístěných v prvním a druhém patře budovy.  Všechny prostory penzionu a pokoje jsou nekuřácké, pro kuřáky jsou vymezeny prostory venkovních teras. V případě zájmu je k dispozici k zapůjčení cestovní dětská postýlka, fén, TV, přímotop. Ve společných prostorách je k dispozici WI-FI připojení k internetu zdarma. Pro malé děti je zde venkovní koutek s hračkami. V rodinném domě vzdáleném cca 300 metrů je možné v letní sezóně využívat venkovní vyhřívaný bazén.
Součástí penzionu je restaurace situovaná v přízemí penzionu, která se specializuje na českou kuchyni, minutky, zvěřinu, ryby, grilované speciality, BBQ, sous-vide. K pití Vám zde nabídnou čepovaná piva, nealko pivo. Z nealkoholických nápojů lze doporučit domácí limonády, Smoothie,  Kofolu či malinovku. Restaurace se skládá ze 4 částí: částečně kryté kamenné venkovní terasy s velkým grilem, výčepu, jídelny a uzavřeného salonu pro cca 25 osob.  
Skladování kol nebo parkování motocyklů ZDARMA přímo v objektu (uzamykatelná kolárna v uzamčeném a monitorovaném dvoře). Nutno domluvit předem. Parkování vozidel je možné zdarma u objektu. Rezervace není nutná.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Basic: 2- lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC). Pokoje jsou umístěné ve druhém patře budovy penzionu, v podkroví, bez koberců a TV, vhodné pro krátkodobé pobyty nebo přespání. Lůžka jsou variabilní pro manželskou i samostatnou verzi, není možná přistýlka. Orientace: jih (střešní okno na náves).
Pokoj Standard: 2- lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou umístěné v prvním patře budovy penzionu, lůžka jsou variabilní pro manželskou i samostatnou verzi.
Výbava těchto pokojů: koberec, TV, ventilátor, ručníky, osušky, sprchový tělový a vlasový šampon.
Orientace těchto pokojů: jih (klasická okna na náves), sever (střešní okna do dvora).

STRAVOVÁNÍ

Bez stravy. 
Možnost doobjednání snídaní a večeří. 
Snídaně formou bufetu. Večeře servírované dvouchodové.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 25.06.2021 - 29.08.2021

Služby Kapacita Cena
osoba na lůžku, pokoj Standard/Basic Volno 600 Kč
přistýlka pro dítě do 9 let Volno 400 Kč
Příplatky Kapacita Cena
snídaně Volno 120 Kč
neobsazené lůžko Volno 300 Kč
večeře Volno 200 Kč

PODROBNÝ POPIS

Turistika a sport:
V okolí Jarošova lze provozovat turistiku, cykloturistiku, rybaření, houbaření, plavání v nedaleké pískovně, nebo plaveckém bazénu - Aquaparku v Jindřichově Hradci, vyjížďky na koních, tenis, Beach Volleyball. K dispozici je i fotbalové hřiště, tenisové kurty a sportovní hala.
Možnosti cykloturistických výletů:
Nedaleko Jarošova najdeme několik zajímavých městeček, které stojí rozhodně za návštěvu. Cestu do nich je možné naplánovat překrásnou přírodou po značených cykloturistických nebo turistických trasách. Můžete vyšlápnout například do Kamenice nad Lipou s krásným zámkem a 600 let starou lípou, na z pohádek známý zámek  Červená Lhota, do Nové Bystřice, Slavonic, na nedaleký Landštejn, či do Žirovnice. Pro zdatnější cyklisty nebude problém navštívit Telč s unikátním renesančním náměstím, městečko a zámek Dačice nebo město Třeboň.
Přímo v penzionu Vám můžeme zapůjčit jízdní kolo.
Rybaření a koupání:
Přímo centrem obce protékají tři řeky, které jsou pro rybaření jako stvořené.
V okolí obce je řada soukromých revírů, na které je možné si zakoupit povolenku přímo v restauraci (rybník Malá vodní nádrž v Jarošově nad Nežárkou o rozloze 2,4 ha - povolenky na 1 či 3 dny jsou k zakoupení v penzionu.
Necelý kilometr je zatopená pískovna s čistou vodou, která je ideální na koupání.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytování

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 10 Kč/den

Zapůjčení jízdních kol za cenu  400,- Kč / 1 den /1 kolo
V případě požadavku na úklid pokoje během pobytu je příplatek 150,- Kč. Tuto službu je nutné domluvit nejpozději do 11:00 dopoledne v den, kdy chcete pokoj uklidit. Zároveň je nutné odevzdat klíč od pokoje.
Výměna ručníku, osušek, povlečení během pobytu 100,- Kč.

POZNÁMKY

Po domluvě je možný pobyt menšího, středního psa / kočky za poplatek 300,- Kč / den, podmínkou je vlastní pelíšek. Hosté s domácím mazlíčkem jsou ubytováváni ve druhém patře - Basic pokojích bez koberce. Velká plemena psů nelze v našem penzionu ubytovat, mazlíčci nesmí zůstat sami na pokoji, venčení není možné v těsné blízkosti penzionu.

Úschova kol nebo parkování motocyklů ZDARMA přímo v objektu (uzamykatelná kolárna v uzamčeném a monitorovaném dvoře). Nutno domluvit předem. Parkování vozidel je možné zdarma před nebo naproti objektu. Rezervace není nutná.

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 10 Kč/osoba/noc.

Pobyt se psem je možný, poplatek 300 Kč / den.