DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Ochutnejte Brazílii

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Prozkoumejte s námi Rio de Janeiro, tropický ráj, historické městečko Parati, ostrov Ilha Grande a spoustu dalších krásných míst v Brazílii.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odlet z Prahy, popř. Vídeň a večer přílet do destinace Rio de Janeiro, kde Vás bude čekat česky mluvící průvodce. Následný transfer do hotelu ve čtvrti Copacabana, po ubytování procházka po slavné pláži Copacabana, kde nás čeká uvítací drink Caipirinha.

2. den: Po snídani od 9:00 Vás čeká celodenní výlet zahrnující pláž Copacabana, pláž Ipanema, prohlídka největší favely v Rio de Janeiro jménem Rocinha, několik vyhlídek v národním parku National Tijuca jako je Vista Chinesa či Mesa do Imperador, vodopád Cascatinha Taunay v parku Floresta da Tijuca přezdívaného parkem jednodolarového muže, pohled na stadion Maracana, Ježíš na hoře Corcovado, Mirante dona Marta, bohémska čvrť Santa Teresa, Lapa, schody Jorge Selarona. Po skončení tour volný večer a možná společná večeře.

3. den: Dopoledne Vás čeká nejkrásnější pláž v Rio de Janeiro jménem Prainha. Po cestě se zastavíme v největším obchodě s polodrahokamy v Rio de Janeiro, zastavíme se podívat na volně žijící krokodýli a pak už na nejkrásnější pláž Prainha. Za pláží je park, ze kterého se dá 20-30 minutovou procházkou dostat deštným pralesem na vyhlídku. Pokud budeme mít štěstí, lze vidět tukany, papoušky či lenochody. Po pláži nás čeká skvělá rybí restaurace a ochutnávka tradiční brazilské pálenky Cachaca, které se vyrábí i v nepřeberném množství nejen ovocných příchutí. Po náročném dni na plážích volný večerní program na Copacabana.

4. den: Ráno Vás čeká celodenní tour v centru Ria de Janeira zahrnující návštěvu cukrové homole, novodobé katedrály, Praca Mauá, muzea zítřka, největšího graffiti na světě od známého brazilského umělce Eduarda Kobry, které se nachází na Bulevard olimpico, paláce Tiradentes, některých kostelů a věhlasné koloniální kavárny Colombo.Historickou tramvajkou po akvaduktu Lapa vyjedeme do bohémské čtvrti Santa Teresa, kde poobědváme a projdeme parkem das Ruinas, kde je další z mnoha úžasných vyhlídek na město. Návrat na hotel a večer společná večeře v jedné z nejlepších Churrascaria v Rio de Janeiro. (maso podávané přímo z grilovacích jehel typu dokud můžeš)

5. den: Po snídani si dáme malou 30minutovou procházku s krmením opiček na vyhlídku vojenské pevnosti Duque de Caixas a pak volný program a odpočinek na pláži.

6. den: V 9:30 odjezd směr tropický ráj ostrov Ilha Grande. Po ubytování na Ilha Grande v městečku Abrao, se vydáme na pláž jménem Praia Preta, prohlédneme si starý Lazaret a akvadukt. Následuje volný večer s možností společné večeře a procházka spojená s případnými nákupy suvenýru v hlavním malebném městečku ostrova.

7. den: Ráno výlet lodí, která nás dopraví na pláž Praia do Pouso, ze které příjemnou 20ti minutovou procházkou deštným pralesem dojdeme na jednu z nejkrásnějších pláží světa jmeném Lopez Mendes. Jemný písek, panenská příroda, slunce a tyrkysová barva moře nás dozajista nabije energií. Po skončení výletu volný večer s možností společné večeře. 

8. den: Po snídani si uděláme volný program na některé z plážích ostrova například pláž Julia, kde je možnost pronájmu mořských kajaků, stand padlle surf. Večer volný program.

9. den: Vyplujeme motorovým člunem prozkoumávat zátoky ostrova, kde se vykoupeme, budeme moci šnorchlovat a poznávat ostrov z moře. Večer volný program.

10. den: Dopoledne se budeme přesouvat z ostrova do resortu Frade hotelu Fradissímo, kde nás přivítá český majitel uvítacím drinkem Caipirinha, nebo Pivečkem, které v Brazílii vaří. Po ubytování se seznámíme s resortem a na golfovém vozíku půjdeme pozdravit Kapybary, projedeme golfovým hřištěm zasazeným doprostřed džungle podíváme se na místní pláž.

11. den: Po snídani budeme trávit čas v resortu volným programem, možnost pronájmu kol, golfového vozíku, trávit chvíle v přírodě v resortu Porto Frade, nebo u bazénu s Pivečkem či Caipirinhas.

12. den: Pojedeme na celodenní výlet do koloniálního městečka Parati a jeho okolí.Podíváme se na přírodní tobogan, který se dá sklouznout po zadku, zádech a místní chlapci nám ukážou jak jí sklouzávají na nohou.Zajdeme si na drink do nedaleké okouzlující restaurace Tarzan, podíváme se do místní palírny Chachaca s ochutnáme pár místních likerů a cachaca. Po ochutnávce popojedeme do historického centra Parati, kde si dáme společný oběd a po obědě budeme brouzdat malebným přístavním městečkem plným krámků se suvenýry. V odpoledních hodinách se vrátíme zpět do hotelu Fradíssimo.

13. den: Po snídani si dáme poslední plavbu na moři katamaránem, nebo motorovým člunem po místních ostrůvcích a známých plážích jako je například pláž Dentista.

14. den: Do odjezdu volno v resortu Frade, poslední caipirinhas u bazénu Fradíssimo a odjezd na letiště do Ria de Janeira.

15. den: Přílet do Prahy či Vídně.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 31.10.2022 - 14.11.2022

Služby Kapacita Cena
Cena za osobu Volno 64990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Jednolůžkový pokoj Volno 9000 Kč
Komplexní pojištění Volno 3000 Kč

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

13x ubytování s bohatou snídaní a internetem.
5 nocí ve 4* hotelu na Copacabana, 4 noci na ostrově v malebné rodinné pousada (penzion) a 4 noci v novém Hotelu Fradíssimo v resortu Frade.

STRAVOVÁNÍ

V ceně zájezdu je 13x snídaně. Možné společné večeře. Ostatní stravování je individuální.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • leteckou přepravu Praha (Vídeň) - Rio de Janeiro a zpět
  • 13x ubytování s bohatou snídaní 
  • veškeré transfery (klimatizovaným autem, minibusem, taxi, loď)
  • veškeré vstupné (Ježíš, Cukrová homole, atrakce, vyhlídky, výlety lodí dle programu atd.)
  • česky mluvící průvodce po celou dobu pobytu
  • 1x večeře v luxusní churrascaria v Rio de Janeiro, přivítací drink na Copacabana a v Hotelu Fradíssimo

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • stravu (krom uvedené)
  • cestovní pojištění klienta
  • PCR test Covid 19 v ČR/SR (nutný pro vstup do Brazílie pro neočkované)