DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Mnichov a Regensburg, vlakem

DALŠÍ INFORMACE

  • Mnichov
    Mnichov Město Mnichov leží v podhůří Alp na řece Isar a s 1,3 miliony obyvatel je třetím největším městem Německa. Mnichov je také hlavním městem německé spolkové země Bavorsko.

VŠECHNY TERMÍNY

    Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

    Mnichov láká především svou různorodostí, každý si zde přijde na své. Najdete zde moderní stavby i překrásné historické památky. Navštívíte i historický Regensburg, druhé nejstarší město Německa jeho centrum je zapsáno na seznamu památek UNESCO. A to vše pohodlně vlakem.

    PROGRAM ZÁJEZDU

    1. den: Ráno odjezd z Prahy rychlíkem do Mnichova (odjezd z Prahy v 7:43). Příjezd do Mnichova  krátce po polední (13:18). Ubytování v hotelu a dále prohlídka města. Projdete společně centrum města s Marienplatzem, zde se nachází krásné historické památky, kterým vévodí mariánský sloup se zlatou sochou Panny Marie, stará a nová radnice se slavným orlojem, aj. Procházkou se dostanete až na známé náměstí Karlsplatz. Frauenkirche dokáže pojmout až 20 tisíc návštěvníků a jeho věže poskytují překrásnou vyhlídku na město i bavorské Alpy. Při návštěvě Mnichova nelze opomenout korbel zlatavého moku v nejznámější pivnici světa, v Hofbräuhausu, který se nachází jen pár kroků od Marienplatzu.  

    2. den: Dopoledne pokračování prohlídky Mnichova. V Mnichově stojí za vidění také Olympijský park, vybudovaný pro XX. letní olympijské hry v roce 1972. V blízkosti se nachází také BMW muzeum s autosalonem, součástí je také kavárna a obchod se suvenýry, kde si můžete pořídit něco na památku. Nejhezčí výhled je z 291m vysoké věže - Olympiaturm, v jejíž restauraci si můžete dát i výborný oběd. Pro fotbalové fanoušky je takřka povinností prohlídka Allianz Areny, která je domácím stadionem klubu FC Bayern Mnichov. Odpoledne odjez vlakem z Mnichova do Regensburgu (odjezd v 16:43).  Ubytování v hotelu a večerní procházka historickým centrem města.

    3.den:  Dopoledne se vydáte na prohlídku Regensburgu. Čeká na vás monumentální dóm svatého Petra, nejstarší dochovaný kamenný most v Evropě (z 12. století!) i zámek knížat z rodu Thurn-Taxisů. Ochutnat budete také moci vyhlášené bavorské klobásky. V podvečer odjezd z Regensburgu zpět do ČR (odjezd v 18:14). Příjezd do Prahy ve večerních hodinách (22:21).


    SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 25.11.2022 - 27.11.2022

    Služby Kapacita Cena
    cena za osobu Vyprodáno! 7890 Kč
    Příplatky Kapacita Cena
    příplatek 1-lůžkový pokoj ve 3* hotelu Vyprodáno! 2990 Kč
    komplexní pojištění Vyprodáno! 180 Kč
    Odjezdová místa Kapacita Cena
    odjezd Praha Vyprodáno! 0 Kč
    odjezd Plzeň Vyprodáno! -100 Kč
    odjezd Domažlice Vyprodáno! -150 Kč

    PODROBNÝ POPIS

    Nástupní / odjezdová místa: Praha, Plzeň, Domažlice.

    ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

    • doprava vlakem Praha - Mnichov - Regensburg - Praha 
    • 2x nocleh v hotelu (2-lůžkové pokoje) 
    • 2x snídaně 
    • služby průvodce

    ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

    • místní transfery
    • vstupy do objektů
    • místní poplatek (platí se na recepci hotelu)