DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Silvestr - Hotel Stoh***, Špindlerův Mlýn - Svatý Petr

DALŠÍ INFORMACE

  • Krkonoše
    Krkonoše Krkonoše jsou nejvyšším pohořím České republiky a jedním z nejvyhledávanějších míst letní i zimní rekreace. Nejvyšší horou Krkonoš je Sněžka (1602 m.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Hotel Stoh se nachází v malebném lyžařském a turistickém středisku Špindlerův Mlýn, který je považován za perlu Krkonoš. Hotel je situován v malebném údolí Sv.Petra s výhledem na Kozí hřbety. Z jeho oken se nabízí krásný výhled na sjezdovou trať Stoh. Od hotelu je ideální start na pěší a cyklo túry.
Mimo restauraci Vám také můžeme nabídnout posezení v lobby baru. V našem hotelu se na Vás kromě komfortního ubytování těší také příjemný personál, výborná a pestrá kuchyně, stylová restaurace, Lobby bar s příjemným posezením venku, fitness. Parkování a Wi-Fi je v hotelu zdarma. Hotel má jak pokoje pro páry tak rodinné pokoje. Špindlerův Mlýn nabízí celoročně mnoho sportovních aktivit jako lanové centrum, slaňování, přemostění, bobovou dráhu, sáňkařskou dráhu v zimě, tenis, squash, minigolf, bowling, rybolov, paragliding, bazény a wellness centra. Samozřejmostí jsou půjčovny horských kol, koloběžek, čtyřkolek, lyží a snowboardů. Hotel Stoh*** je ideálním místem pro pěší turistiku, pořádání Vašich outdoorových firemních akcí i rodinných oslav.   Nabízíme kompletní servis - přes komfortní ubytování, výbornou kuchyni až k zajištění doprovodného programu.
Přímo u hotelu je zastávka skibusu. Za 1 minutu dojedete skibusem do lyžařského areálu Svatý Petr a za 5 minut k aquaparku. Jen 200 metrů od hotelu můžete vyzkoušet snowtubing (jízdu na sněhu v nafouknuté velké pneumatice). Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

2- až 4- lůžkové pokoje s TV+SAT, koupelna se sprchovým koutem a fénem, WC. Některé pokoje s balkonem za příplatek.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bohatého rautu. V případě nižší obsazenosti hotelu do max 15 osob jsou večeře podávány formou servírovaného menu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 27.12.2021 - 02.01.2022

Služby Kapacita Cena
dospělý na lůžku Volno 12580 Kč
dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby Volno 0 Kč
dítě 3-12 let jako 3. nebo 4. os. na pokoji Volno 8810 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 6x ubytování 
  • 6x polopenze včetně silvestrovského menu
  • wi-fi připojení a parkování zdarma

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/den.