DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Týdenní Seniorský pobyt 50+ (8 dní/7 nocí) - Hotel Paramon***, Suchá Rudná

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Hotel Paramon se nachází v krásném prostředí pohoří Jeseníků, jejíž dominantou je nejvyšší hora Praděd. Okolí Suché Rudné láká svou přírodou ke strávení nádherné dovolené jak v létě tak i v zimě. Hotel Paramon leží asi 7 km od Karlovy Studánky.

K vybavení hotelu patří restaurace, recepce, RELAXAČNÍ CENTRUM s whirlpoolem a infrasaunou, masáže, fitness, úschovna lyží a kol, stolní tenis, soft tenis, míče, společenské hry, el. šipky, biliár, wifi připojení na internet v celém hotelu. Dále k dispozici horská kola, 3 antuková hřiště.
K hotelu také patří depandance penzion Tom, který se nachází v centru obce Suchá Rudná a je vzdálen 200 m od hotelu Paramon.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel: 2- až 4- lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV na pokoj na vyžádání.
Penzion:  jedno, dvou a třípokojové apartmány, které nabízí komfort vyšší úrovně. Všechny jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a sprchovým koutem, kuchyňským koutem s lednicí a mikrovlnou troubou, TV.

STRAVOVÁNÍ

Plná penze.
Snídaně formou bufetu. Obědy a večeře výběrem z jídelního lístku den předem.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 10.04.2021 - 30.06.2021

Služby Kapacita Cena
senior od 50 let Volno 3920 Kč
dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby Volno 0 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Volno 700 Kč

PODROBNÝ POPIS

V okruhu do 15 km se nachází bazén (Bruntál, Karlova Studánka) . V létě okolí vybízí k mnoha procházkám, na podzim se okolí stává houbařským rájem a v zimě jsou k dispozici 100 metrů od hotelu 3 lyžařské vleky. V případě nepříznivých sněhových podmínek hotel zabezpečí skibus, který Vás dopraví do blízkých lyžařských center.

ZAJÍMAVOSTI V OKOLÍ:
Nejvyšší hora Moravy a Slezska: Praděd.
Praděd (1492 m) je svou majestátností symbolem Jeseníků i celého kraje.Na jejím vrcholu se nachází televizní věž vysoká 145 m s vysílačem, rozhlednou ve výšce 40 m a restaurací. Při příznivých podmínkách lze z rozhledny spatřit Beskydy, Krkonoše, polské roviny i Vysoké Tatry.

Karlova Studánka
Světoznámé lázně s nejčistším vzduchem ve střední Evropě pro léčení řady nemocí. Naleznete zde léčivé prameny vulkanického původu (6 - 7 C) a bazénový komplex s vodoléčbou a termoterapií (32 - 34 C). V lázeňském parku je expozice geologie zdejší oblasti.

Hrad Sovinec
Hrad Sovinec pojmenovaný od roku 1348 po hradu "páni ze Sovince" je nejrozsáhlejším hradním komplexem v okrese Bruntál. Hrad stojí na skalnatém výběžku v horském údolí Nízkého Jeseníku a za husitských válek se byl významnou husitskou pevností...

Zámek v Bruntále
Zámek Bruntál je se svým netradičním tvarem kruhové výseče s renesančním arkádovým nádvořím a hodinovou věží nejvýznamnější kulturní památkou celého regionu. Jeho dnešní podoba je výslednicí pět století probíhajícího historického a stavebního vývoje.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 7x ubytování
  • 7x plná penze

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradní místní poplatek 12 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek dle velikosti rasy 80 - 100 Kč / den.