DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Rekreační pobyt - Hotel Panon, Hodonín

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Jižní Morava
    Jižní Morava Hospodářsky významný region s výhodnou polohou v jihovýchodní části České republiky při hranicích s Rakouskem a Slovenskem odedávna...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Hotel zaujímá v regionu SLOVÁCKA dominantní postavení nejen ve své ubytovací kapacitě, ale i v dalších hotelových službách. Hotel má výhodnou polohu v blízkosti státní hranice se Slovenskem a nedaleko hranic s Rakouskem.

Hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace, snack-bar, klimatizovaný seminární sál, umožňující uspořádání různých odborných a společenských jednání. V letním období je příjemné posezení  v hotelové restauraci s možností podávání širokého sortimentu  specialit, výběrových regionálních vín a chlazených nápojů. Hotel poskytuje služby jako např. služby recepce 24 hodin denně - ranní buzení, zajištění taxislužby, pronájem jízdních kol, sekretářský a manažerský servis, dále pak směnárnu, úschovu cenných předmětů, wifi v komerčních prostorách hotelu, praní prádla a bezplatné parkoviště, případně hotelové garáže za poplatek.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Standard: 2- a 3- lůžkové pokoje se sprchou a WC, TV.  
Pokoj Standard Zrekonstruovaný: 2- a 3- lůžkové pokoje nejvyšší standart - ve vybraných pokojích klimatizace, zdravotní matrace, LCD TV, Wi-fi, automatické žaluzie, koupelna, WC, telefon, TV. 
Apartmán: 2- lůžkový pokoj (2 místnosti), velký LCD display, CD, DVD, video, domácí kino, telefon, minibar, vířívá vana, WC.

STRAVOVÁNÍ

Bez stravy.
Možnost doobjednání snídaní nebo večeří. Snídaní jsou podávané formu bufetu. Večeře servírovaná formou 2-chodového menu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 02.01.2022 - 20.12.2022

Služby Kapacita Cena
cena za osobu / pokoj Standard Volno 510 Kč
cena za osobu / Zrekonstruovaný pokoj Volno 650 Kč
3. osoba na pokoji / Standard Volno 350 Kč
cena za osobu / apartmán Volno 1350 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj / Standard Volno 260 Kč
1- lůžkový pokoj / Zrekonstruovaný Volno 260 Kč
snídaně Volno 140 Kč
večeře Volno 250 Kč

PODROBNÝ POPIS

MÍSTNÍ ZAJÍMAVOSTI MĚSTA HODONÍN A OKOLÍ:
Radniční věž - umožní pohled na Hodonín a okolí z ptačí perspektivy. Každoročně od května do září je radniční věž zpřístupněna návštěvníkům. Zvláštností vyhlídkové
věže je zvonkohra.
Zpívající fontána před radnicí - hraje skladby dle týdenního rozvrhu. Můžete slyšet skladby Petra Hapky, G.F. Handela, B. Smetany a další.
Denní lázně Hodonín - poskytují přírodní léčivý zdroj vody, na pohybové ústrojí. Wellness pro individuální zájmece - v nabídce koupele, sauny, masáže.
Masarykovo muzeum - jediná stálá expozice na Moravě věnovaná nejvýznamnějšímu hodonínskému rodáku, 1. čs. prezidentu T. G. Masarykovi.
ZOO Hodonín- zde kromě tygrů můžete vidět přes 600 druhů tropické a subtropické fauny.
3D Bludiště - Lanové centrum ve stromech vedle ZOO.
Jump Street - trampolínový ráj, široká paleta profi trampolín: big airbag, basketbal, molitanová jáma, bitevní kladina, body zorbing a mnoho dalších.
Plavba po řece Moravě - pravidelná plavba po kouzelných přírodních zákoutích nezregulované části řeky Moravy.
Letní koupaliště a krytý bazén - 100 m od hotelu - koupaliště, vodní atrakce, herní koutek, bufety. V krytém bazénu jsou k dispozici sauny, smyslové sprchy, chladicí bazén, jacuzzi, Kneippova cesta a odpočívárna.
Tenisové kurty - 200 m od hotelu - 7 antukových kurtů
Cyklostezky - široká síť cyklostezek s možností volby dle náročnosti a atraktivity prostředí - podél řeky Moravy či Baťova kanálu, malebnými vinohrady či přes kopce v oblasti Svatobořic "Moravského Toskánka"
Paintball, motokáry - 5 km, na bývalém vojenském cvičišti "Pánov" je rozsáhlý a nejstarší Paintballový areál v ČR a motokárová dráha v sousedství.

Zajímavé lokality pro možné výlety do okolí Hodonína:
Mikulčice (13 km): Slovanská osada Mikulčice - archeologické naleziště - významné hradisko z doby velkomoravské a patřilo k významným mocenským a duchovním střediskům Velkomoravské říše. V areálu byly nalezeny základy velmožského paláce, dvanácti kostelů, tři mosty a pohřebiště čítající přes 2.500 hrobů. Místo nazývané Morava (grad Morava) Vynikající stálá archeologická expozice.
Čejkovice (18 km): Templářské sklepy - historie sklepy Templářských rytířů, jejich vznik se datuje již od roku 1248. Čeká Vás prohlídka sklepů s průvodcem a degustace 4 vzorků vína.
Sonnentor - ojedinělá manufaktura na výrobu bio čajů. Možnost prohlídky výrobny, bylinkové zahrádky, relaxu v čajovně a nákupu bio čajů a jiných výrobků. Podniková kavárna a prodejna v areálu firmy. 
Strážnice (19 km): Skanzen Strážnice - historické budovy a ukázky lidových zvyků, jarmarky, folklorní muzika, ukázky lidových řemesel. Zámek Strážnice - muzeum folklorních krojů a lidových hudebních nástrojů. Přístav Baťova kanálu - Jeden z nejrušnějších přístavů Baťova kanálu. Možnost plavby po nejpěknější části kanálu. Židovský hřbitov a synagoga - hřbitov z 17. století.
Petrov (15 km):  komplex vinných sklepů zapsaných v seznamu národních kulturních památek. Možnost prohlídek a degustace vína.
Kuželov (34 km): Jeden z mála dochovaných větrných mlýnů tzv. holandského typu z r. 1842. Národní kulturní památka. Větrný mlýn se nachází na nezalesněném hřbetu Bílých Karpat nad obcí Kuželov, jihozápadně od Velké nad Veličkou.
Lednice (35 km) - zámek s rozlehlou zahradou patří mezi nejkrásnější komplexy v ČR a je zapsán v seznamu UNESCO. K zámku přiléhá velký historický skleník, v okolí se rozkládá rozsáhlý park se vzácnými dřevinami, rybníky a zajímavými stavbami. V zámeckém parku se nachází malebné romantické stavby, z nichž nejvyhledávanější je Minaret. V průběhu sezóny se v areálu zámku konají promenádní koncerty, vystoupení šermířských skupin, ukázky výcviku dravců a další akce. 
Lužice (5 km): ojedinělá Farma na chov kalifornských žížal. Možnost exkurze, školení nebo nákupu.
Milotice (15 km): jeden z nejkrásnějších barokních zámků u nás nabízí kromě klasické i noční prohlídky. Je zde také možnost zapůjčení dobového kostýmu a procházet
se takto v zámeckých zahradách. V oranžeriích se konají výstavy a další akce
Vlkoš (18 km) - Military muzeum ve Vlkoši na Kyjovsku je věnováno nejslavnějšímu rodáku obce - armádnímu generálovi a ministru obrany exilové vlády v Londýně Sergěj Jan Ingrovi. Zvenku je to nenápadný dům, ale uvnitř doslova ráj pro milovníky vojenské historie. Muzeum získalo celou řadu ocenění.
Modrá (49 km):Archeoskanzen - zajímavá replika opevněného staroslovanského hradiště se nachází na okraji obce Modrá (sousedící s Velehradem) v okrese Uherské Hradiště. Jedná se o archeologický skanzen představující život obyvatel Velké Moravy. Živá voda - ojedinělá expozice v sousedství Archeoskanzenu s životem ve vodě i kolem vody, s vodními živočichy i rostlinami řeky Moravy, přilehlých potoků i tůní. Vodní plocha slouží jako expoziční jezero. Podvodní tunel ve sladké vodě je ojedinělým experimentem v rámci celé Evropy. Lze zde v reálu vidět ryby chladných vod, horských potoků a řek - jelce, lipany, mníky, pstruhy, parmy a oukleje. Pravá strana patří velkým rybám - kapr, štiky, candáti, sumci, jeseteři a největší sladkovodní ryba vyza velká. 
Velehrad (49 km): jedno z nejvýznamnějších poutních míst Moravy, spojené s působením slovanských věrozvěstců Cyrila a Metoděje ve zdejším klášteře. Můžete zde vidět bohatě zdobenou Baziliku Nanebevzetí Panny Marie, bývalý klášter cisterciátů, Sala terrenu velehradského kláštera, soubor sakrálních památek, aj.
Buchlov (53 km ): královský hrad z 13.stol. stojící na stejnojmenném kopci v Chřibech nad Buchlovicemi. K hradu patří kulturní památka kaple sv. Barbory na
vedlejším vrchu Modla. 
Buchlovice (41 km): Zámek v Buchlovicích je pokládán za jeden z nejvýznamnějších a nejkvalitnějších příkladů moravské barokní architektury. Celý barokní komplex se skládá ze dvou zámeckých budov a rozsáhlého parku.
Valtice (33 km): barokní zámek Valtice je národní památka zapsána do UNESCO. Rezidenční sídlo knížat z Liechtensteinu. 
Břestek (45 km): Největší balónové centrum na jižní Moravě. Lze absolvovat vyhlídkový let balonem individuálně nebo ve skupině až 20 lidí po ČR a SR.
Mikulov (46 km): Zámek - Někdejší lichtensteinský a později dietrichsteinský barokní zámek, stojí na výrazném skalním útesu nedaleko centra města Mikulov. Svatý kopeček - na jehož vrchol vás zavede křížová cesta. Památky židovské komunity - Synagoga, Židovský hřbitov, Mikve-židovská lázeň. Jeskyně Na Turoldu - leží na severním okraji města Mikulova. 
Holíč - Slovensko - od hotelu 5 km - lze navštívit památky jako jsou větrný mlýn, barokní kostel a kapucínský klášter, zámek - výstava majolické keramiky a Cisárský hřebčín v nedalekých Kopčanech, které byly ve vlastnictví manžela Marie Terezie Františka Štefana Lotrinského. Kostel svaté Markéty Antiochijské jediná zachovaná architektonická památka z doby Velké Moravy.
Skalica - Slovensko - od hotelu 7 km - lze navštívit památky - Dům kultury, budova architekta Dušana Jurkoviče, kostel sv. Michala, rotundu sv Jiří.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytování
  • parkování na hotelovém  parkovišti zdarma

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu o 10:00 hod. Parkování na hotelovém parkovišti zdarma, hotelová garáž za poplatek 180 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 180 Kč / den.