DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Týden pro seniory (7 nocí) - Hotel Metropol***, Františkovy lázně

DOKUMENTY

DALŠÍ INFORMACE

  • Františkovy Lázně
    Františkovy Lázně Světově proslulé Františkovy Lázně, součást tzv. lázeňského trojúhelníku v západních Čechách, byly založeny na podnět chebského občana a městského lékaře dr.

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • Srdeční choroby
  • Nemoci pohybového ústrojí
  • Ženské nemoci

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Týdenní pobyt  pro seniory od 60 let.

Historický hotel Metrolo*** s jedinečnou architekturou si oblíbíte nejen pro nezaměnitelný styl interiérů, usměvavý personál a možnost parkování na vlastním hotelovém parkovišti. Skrytým pokladem je jeho poloha - na příjemně klidném místě tak trošku v ústraní, a přitom jen kousíček od centra města, kam vás dovede oblíbená Badsodenská promenáda vedoucí lázeňským parkem.
Součástí hotelu je vlastní léčebné oddělení se zkušenými lékaři a dalším odborným personálem, který vám bude neustále po ruce. Probíhá tu většina klasických procedur včetně slatinných zábalů, uhličitých koupelí a plynových injekcí, ale také masáže, parafínové zábaly, oxygenoterapie, magnetoterapie, lymfodrenáže i různé formy fyzioterapie.
K vybavení a službám hotelu patří mimo jiné léčebné oddělení, lékař, hotelová zahrada, knihovnička, internetový koutek, výtah, hlídané hotelové parkoviště, denní tisk, půjčovna nordic walking holí, praní a žehlení prádla, nabídka kulturních a výletních programů, možnost zapůjčení DVD přehrávače.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Standard: 1- a 2- lůžkové pokoje s výhledem do Školní ulice nebo do zahrady. 
Základní vybavení pokojů: toaleta, sprchový kout, fén, hotelové ručníky a osušky, Wi-Fi připojení za poplatek (bezplatný internet je k dispozici na recepci), LCD TV se satelitními programy, mini lednice, trezor, telefon, župan (za poplatek).
Pokoj Komfort: 1- a 2- lůžkový pokoj nabízející výhled do přilehlého lázeňského parku, jehož promenáda vede přímo do centra Františkových Lázní. 
Základní vybavení pokojů: toaleta, sprchový kout, fén, hotelové ručníky a osušky, Wi-Fi připojení za poplatek (bezplatný internet je k dispozici na recepci), LCD TV se satelitními programy, mini lednice, trezor, telefon, župan (za poplatek).

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Snídaně a večeře podávané formou bufetu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 13.08.2023 - 03.09.2023

Služby Kapacita Cena
osoba v pokoji Standard Volno 12750 Kč
osoba v pokoji Komfort Volno 13950 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Standard Volno 1000 Kč
1- lůžkový pokoj Komfort Volno 1000 Kč
obědy/pobyt Volno 3190 Kč

PODROBNÝ POPIS

Pobyty jsou možné pouze ve vypsaných termínech (období).

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze
  • 7x procedura:1x klasická masáž částečná, 1x uhličitá koupel, 2x relaxační koupel, 1x parafínový zábal rukou, 1x aromatická masáž částečná, 1x oxygenoterapie 
  • neomezený vstup do Aqufora (mimo soboty a neděle)
  • 1x lekce Nordic Walking s instrukotorem včetně zapůjčení holí
  • volný vstup na hudební produkci a barech vybraných lázeňských hotelů (informace poskytne recepce dle aktuálního programu)

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek  50 Kč/den.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 50 Kč/den. Cena parkování je 250 Kč/den (při pobytu na 1-6 nocí), 190 Kč/den (při pobytu na 7 a více nocí).