DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Rekreační pobyt - Hotel Čertův Mlýn***, Špičák

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Šumava
    Šumava Šumava je lákavým cílem pro ty, kteří hledají majestát a velebnost přírody, fyzické i psychické zotavení. Národní park jako přírodní...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Ubytování se snídaní na libovolný počet nocí.

Nabízíme Vám příjemné ubytování na Šumavě, v hotelu Čertův mlýn. Horský hotel leží v klidném rekreačním středisku Železná Ruda - Špičák, v blízkosti lyžařských areálů, běžeckých stop a na křižovatce mnohých turistických a cykloturistických tras. Výhodou je také blízkost nejznámějšího turistického centra západočeské Šumavy - města Železná Ruda.
Klidný hotel na Šumavě nabízí vyhřívaný krytý bazén, dále je k dispozici restaurace s barem, tenisový kurt, sauna, dětská herna, školící salónek a WiFi připojení. Bazén je pro ubytované zcela ZDARMA.
Při hezkém počasí si můžete i posedět a pochutnat na terase. Noční vinárna s krbem je vhodným prostředím pro oslavy, firemní večírky a uzavřenou společnost.
Díky svému vybavení a prostorám je hotel Čertův mlýn vhodný nejen pro individuální rekreaci a rodinné oslavy, ale i pro pořádání školení, seminářů, firemních akcí, rekondičních pobytů nebo pobytů zájmových klubů, zabývajících se např. plaváním rodičů s dětmi.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

2- a 4- lůžkové pokoje s možností přistýlky, se sprchou a WC, TV, chladničkou a připojením k internetu zdarma. Pokoje jsou prostorné s dostatkem úložných prostorů, čímž poskytují pohodlí pro rodiny s malými dětmi. Několik pokojů je s balkónem.

2- a 4- lůžkové pokoje s možností přistýlky, se sprchou a WC, TV, chladničkou a připojením k internetu zdarma.
Pokoje jsou prostorné s dostatkem úložných prostorů, čímž poskytují pohodlí pro rodiny s malými dětmi. Několik pokojů je s balkónem.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou výběru ze samoobslužného bufetu.
K ubytování je možné dokoupit polopenzi nebo plnou penzi, popřípadě se stravovat v hotelové restauraci, která je otevřena každý den od 10.00 do 21.00 hodin. 

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.10.2023 - 26.10.2023

Služby Kapacita Cena
dospělý/lůžko Volno 610 Kč
dítě 3 - 12 let/den /lůžko Volno 500 Kč
dítě 3 - 12 let/den /přistýlka Volno 400 Kč
dítě do 3 let zdarma, bez nároku na služby Volno 0 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Volno 500 Kč
večeře dítě do 12 let Volno 140 Kč
večeře dospělý Volno 170 Kč
oběd dítě do 12 let Volno 140 Kč
oběd dospělý Volno 170 Kč

PODROBNÝ POPIS

V létě: je hotel výchozím místem pro pěší letní turistiku, cykloturistiku i pro zimní výlety na běžkách na nedaleké Čertovo jezero, Černé jezero, Prášilské jezero i jezero Laka, pro pohodlné vyvezení sedačkovou lanovkou na Špičák (1202 m n.m.) a Pancíř (1214 m n.m.). Stejně jako vyhlídky z vrcholů nelze opomenout i výlet na nejvyšší šumavský vodopád Bílá strž.

V zimě: Železná Ruda nabízí vynikající lyžování - 25 km sjezdových tratí různých stupňů obtížnosti, 29 vleků, snowparky. Sjezdovky jsou uměle zasněžovány, pravidelně strojově udržované, takže si na své přijdou jak začátečníci tak i nároční lyžaři. Největší sjezdařský areál na Šumavě - Špičák nabízí 8,4 km sjezdovek a čtyřsedačkovou lanovku s nástupním kobercem. Od hotelu je vzdálen pouze 1,5 km. Pro rodiny s dětmi jsou vhodné sjezdovky vzdálené cca 350 m od hotelu. Lyžovat nemusíte jenom v Čechách! Na 12 km vzdáleném Velkém Javoru v Německu je rozsáhlý lyžařský areál s kabinkovou i sedačkovou lanovkou, večerním lyžováním a bobovou dráhou.
Milovníkům bílé stopy nabízí okolí Železné Rudy 100 km udržovaných běžeckých stop. Turistické trasy vedou v bezprostřední blízkosti hotelu Čertův mlýn.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • ubytování
  • snídaně

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/den

POZNÁMKY

Dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby. 

Pro více informací o nabídkách zájezdů od cestovní kanceláře SLAN tour pokračujte zde.

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 450 Kč / den.