DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Letní pobyt (2 noci) - Hotel Remata, Ráztočno

Vyprodané termíny

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Letní pobyt na 2 nocí s polopenzí a dalšími službami.

Rekreační oblast Remata je kromě horského hotelu Remata proslavená hlavně svojí nedotčenou přírodou a čistým ovzduším.
Remata je situována na okraji Horní Nitry, která se mimo jiné proslavila hlavně hornictvím. Hotel se nachází jen 20 km od Bojnického zámku, který je druhou nejnavštěvovanější kulturní památkou Slovenska. Od hlavního města Bratislava je hotel vzdálen 180 km.
Horský hotel Remata*** byl kompletně zrekonstruován a momentálně nabízí 110 lůžek v hotelové části, 30 lůžek v apartmánových domech a 48 lůžek ve zrekonstruované turistické ubytovně.
Kongresové centrum hotelu se třemi školícími místnostmi nabízí celkovou kapacitu 180 osob. Restaurace, noční bar, bowling bar či gril sezení nabízí výborné alternativy ke strávení příjemných chvil, posezení či zábavu.
Moderní wellness centrum s vnitřním bazénem, ​​saunovým světem, venkovní vyhřívaný krytý bazén, dětský bazén, jakož i široká nabídka sportovních aktivit jako bowling, tenis či squash jsou základem pro relaxaci a odpočinek.
Hotel nabízí hostům širokou paletu služeb, které vyplní Váš volný čas. Atrakce hotelu si užijí nejen dospělí, ale i dětičky.
Během celého roku je pro hosty otevřeno Bowlingové centrum s bowling barem. K dispozici jsou kromě dvou bowlingových drah také kulečník, stolní fotbal, šipky, air hockey a plně vybavený dětský koutek. Bowlingové centrum je zároveň ideálním místem pro firemní diskotéku či karaoke.
Během slunečných dnů je k dispozici v areálu hotelu několik dětských atrakcí i široká nabídka sportovního vyžití. Pískoviště, prolézačky, houpačky, tenisový kurt s umělou trávou, dva stolní tenisy, nohejbalové hřiště, volejbal, squash, a mnoho dalších služeb si můžete vychutnat přímo v hotelu.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Lux: 2- lůžkový pokoj poskytuje komfortní ubytování pro 2, maximálně 4 osoby. K dispozici je jak pokoj s oddělenými lůžky s možností přistýlek tak i pokoj s manželskou postelí. Součástí vybavení je sociální zařízení se sprchovým koutem. Vybavení pokoje a služby v ceně ubytování: Led TV, telefon, wifi připojení na internet.
Pokoj Bussines: 2- lůžkový pokoj poskytuje komfortní ubytování pro 2, maximálně 4 osoby. K dispozici je jak pokoj s oddělenými lůžky s možností přistýlek tak i pokoj s manželskou postelí. Součástí vybavení je sociální zařízení s vanou nebo se sprchovým koutem. Vybavení pokoje a služby v ceně ubytování: Led TV, Minibar, trezor, telefon, wifi připojení na internet.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Snídaně a večeře podávané formou bufetu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.07.2023 - 01.09.2023

Služby Kapacita Cena
dospělý Volno 4990 Kč
jedno dítě do 12 let - zdarma (na přistýlce se stravou) Volno 0 Kč
druhé dítě 2-12 let na přistýlce Volno 2230 Kč
dospělý na přistýlce Volno 2850 Kč
děti do 12 let na samostatném pokoji (vedle pokoje rodičů) Volno 3990 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 2 x ubytování v pokoji Lux nebo Business
  • 2 x polopenze
  • vstup do vnitřního bazénu
  • vstup do venkovního vyhřívaného bazénu včetně dětského bazénu
  • stolní tenis, prolézačky
  • 1 hodina squashe
  • bezplatný vstup pro děti do areálu Rybníků Remata s dětskými atrakcemi a možností návštěvy MiniZoo + krmení zvířat (za poplatek) 
  • Bonus: bezplatné využití aktivit v areálu hotelu + animace s animátorkami a maskotem Bralkem u venkovního bazénu + vysokorychlostní wifi

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Místní poplatek cca 1 Eur/den, platí se na místě.

Pobyt se psem je možný, poplatek 15 Eur / den.