DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Rekreační pobyt - Apartmánový hotel LAKE RESORT, Štrbské Pleso

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Štrbské pleso
    Štrbské pleso Štrbské Pleso jsou nejvýše položená osada a turistické středisko na Slovensku. Na úpatí nejvyšších tatranských vrcholů s kvalitním...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Objevte kouzlo odpočinku v nádherném horském prostředí na břehu malého Štrbského plesa.
Objevte kouzlo odpočinku v nádherném horském prostředí na břehu malého Štrbského plesa. Lukrativní apartmány Lake Resort Vás jistě okouzlí svým příjemným interiérem a podmanivým exteriérem s unikátními výhledy na jezero a Tatranské panorama.
Resort disponuje zcela novými, moderními a kompletně zařízenými apartmány pro Váš maximální komfort. Součástí každého apartmánu je balkon, plnohodnotná kuchyňka, obývací pokoj s rozkládacím gaučem a TV. V některých apartmánech se nachází i pračka. Samozřejmostí je k dispozici úschovna lyží přímo v prostorách resortu.
Největším bonusem je hlavně poloha resortu, který se nachází jen 2 minuty pěšky od nádraží a 2 minuty od zastávky skibusu, který Vás vyveze až do lyžařského střediska. Personál a služby recepce jsou pro ubytované hosty k dispozici 24 hodin v nedalekém Hotelu Ovruč, který je od resortu vzdálen jen 150 metrů a jehož součástí je i wellness centrum, kde si hosté mohou dopřát zasloužený relax v saunách či vířivce.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Studio 2+2: obývací pokoj s manželskou postelí a rozkládací pohovkou. 
Vybavení - TV se satelitními programy, jídelní kout, kuchyň - myčka nádobí, varná deska, varná konvice, chladnička, mikrovlna trouba, koupelna - sprchový kout, sociální zařízení, vysoušeč vlasů, pračka (v některých apartmánech. K některým studiím přísluší balkon.
Apartmán Standard 2+2: ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby.
Vybavení - TV se satelitními programy, jídelní kout, kuchyň - myčka nádobí, varná deska, varná konvice, chladnička, mikrovlnná trouba, koupelna - sprchový kout, sociální zařízení, vysoušeč vlasů, pračka - v některých apartmánech. K některým apartmánům přísluší balkon.
Apartmán Delux 2+2 (prostornější): ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby.
Vybavení - TV se satelitními programy, jídelní kout, kuchyň - myčka nádobí, varná deska, varná konvice, chladnička, mikrovlnná trouba, koupelna - sprchový kout, sociální zařízení, vysoušeč vlasů, pračka - v některých apartmánech. K některým apartmánům přísluší balkon.

STRAVOVÁNÍ

Bez stravy.
Možnost vlastního vaření v kompletně vybavené kuchyňce, která je součástí každého studia nebo apartmánu. Každý ubytovaný host má nárok na 10% slevu v APLEND restauracích.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 04.09.2023 - 17.12.2023

Služby Kapacita Cena
1. nebo 2. osoba ve studiu 2+2 Volno 1390 Kč
1. nebo 2. osoba v apartmánu Standard 2+2 Volno 1690 Kč
1. nebo 2. osoba v apartmánu Delux 2+2 Volno 1990 Kč
3. nebo 4. osoba ve studiu 2+2 Volno 690 Kč
3. nebo 4. osoba v apartmánu Standard 2+2 Volno 690 Kč
3. nebo 4. osoba v apartmánu Delux 2+2 Volno 690 Kč
dítě do 6 let na přistýlce - zdarma Volno 0 Kč

PODROBNÝ POPIS

Štrbské Pleso patří celoročně mezi nejvyhledávanější a nejnavštěvovanější turistickou destinaci ve Vysokých Tatrách. Kromě dechberoucích výhledů z plesa na štíty a okolní přírodu je známo také pestrou nabídkou aktivit v okolí během celého roku.
V zimním období je oblíbeným střediskem lyžařů, běžkařů a skialpinistů, kteří preferují dlouhé upravené tratě a sjezdovky s moderními vleky a lanovkami. Jedinečné vysokohorské prostředí a skvělé podmínky tak zaručí, že každý návštěvník si přijde na své, ať už je začátečník nebo pokročilý.
Štrbské Pleso v letním období přitahuje zejména návštěvníky, které láká turistika a procházky v přírodě. V okolí lze absolvovat množství tras a túr, vhodných jak pro rodiny s dětmi tak i pro jednotlivce nebo vášnivé turisty. Nejoblíbenější je samotná procházka kolem Štrbského plesa, kde se mohou návštěvníci dozvědět více o jeho historii, fauně a flóře pomocí informačních tabulí rozmístěných podél chodníku. Mezi trendy letní aktivity návštěvníků patří také člunkování ve vodách plesa, veverčí park pro nejmenší a cykloturistika, jejíž cyklostezky vedou po širokém okolí Tater.\r\n

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytování

    Benefity k pobytu v síti APLEND:
  • 1x zdarma vstup do wellness v APLEND Hotel Kukučka v Tatranské Lomnici
  • klienti mají během pobytu slevu 10% na konzumaci jídla v restauracích APLEND (Olívie RESTAURANT v Tatranské Lomnici i Starém Smokovci, Koliba Kamzík ve Starém Smokovci, Salaš Velký Slavkov)

    Uvedené ceny jsou ceny základní a jsou závislé na momentální nabídce hotelu. Konečná cena tak může být rozdílná od ceny základní. Konečnou cenu Vám pracovníci CK potvrdí po odeslání konkrétní objednávky.


ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek cca 2 Eur/osoba za den.

POZNÁMKY

Hosté se mohou ubytovat denně v době od 14:00, ukončení pobytu v den odjezdu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 2 Eur/den, od 01.03. 2024 se poplatek zvyšuje na 3,5 Eur/den. Klienti se při příjezdu hlásí v recepci v Hotelu Ovruč, Móryho 4017 vzdáleném jen 150 metrů od Lake Resort. Bezplatné parkování pro hosty je k dispozici v prostorách garáže nebo venkovních částí hotelu.

Pobyt se psem: nelze