DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Kouzelné wellness pro dva - Wellness Hotel GREEN PARADISE****, Karlovy Vary

Tento zájezd již není v naší nabídce!

DALŠÍ INFORMACE

  • Karlovy Vary
    Karlovy Vary Město Karlovy Vary založil již ve 14.století král Karel IV. Výjimečnost Karlových Varů je historicky založena především na lázeňské...

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • nemoci pohybového ústrojí
  • onemocnění ledvin a močových cest
  • nemoci dýchacího ústrojí
  • ženské nemoci
  • nemoci látkové výměny
  • onkologická onemocnění

Vyprodané termíny

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pobyt na 2 noci pro dvojice hostů.

Jak sám název napovídá, nachází se Wellness Hotel GREEN PARADISE**** v zeleném ráji.
Poloha hotelu je nedaleko karlovarských kolonád (3 km), ale přesto v klidné přírodě, kde uslyšíte šum řeky, zpěv ptáků a vychutnáte klid okolních lesů. Hotel je obklopen lesoparkem a v přímé blízkosti protéká klidná řeka Teplá.  
Wellness Hotel GREEN PARADISE se specializuje na tuzemskou a zahraniční klientelu. Nabízí komplexní hotelové služby ve formě kvalitního ubytování, chutné a čerstvé kuchyně a úžasnou relaxaci a wellness. GREEN PARADISE Wellness & Balneo centrum je zcela nové a moderně zařízené. Zejména díky členitosti prostor, vybavenosti a profesionální personální péči je pro Vás tím správným místem pro dosažení maximální pohody, relaxu a uvolnění.
Naši chutnou a čerstvou kuchyň máte možnost po celý den ochutnávat v příjemné hotelové restauraci s rozlehlou terasou a výhledem na krásné lesy a řeku Teplou. Lobby Bar, který je pro Vás otevřen 24h denně se také nenechá ničím zapřít. Lahodné kávy, skvělé drinky a koktejly a dobře ošetřená piva jistě potěší v kteroukoliv denní nebo noční hodinu.
Wellness & Balneo centrum GREEN PARADISE je zcela nové a moderně zařízené. Zejména díky členitosti prostor, vybavenosti a profesionální personální péči je pro Vás tím správným místem pro dosažení maximální pohody, relaxu a uvolnění. Pro milovníky vodních procedur jsou připravené profesionální whirpooly a masážní vany s bohatou nabídkou perličkových koupelí. Pestrá nabídka zábalů a masáží zahřeje a uvolní Vaše tělo a přispěje k celkové duševní a fyzické pohodě. Inhalace minerální vody, oxygenoterapie a solná jeskyně uvolní vaše dýchací cesty. Zkrášlíme a omladíme Vás naší komplexní nabídkou kosmetických služeb.
Relaxační bazén je dlouhý 14 m, široký 5,5 m a hluboký 1,1 m. Vstup do bazénu je za poplatek.  ¨

Bezbarierové prostředí: NE

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Standard: 2- a 3- lůžkové pokoje. Každý pokoj disponuje vlastním sociálním zařízením a koupelnou se sprchovým koutem. Samozřejmostí vybavení pokoje jsou LCD televizory, ručníky, osušky, vysoušeče vlasů a trezory. V hotelových pokojích a také ostatních částech hotelu je k dispozici internetové připojení WI-FI​. Možnost ubytování v pokoji Standard Comfort s balkonem.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Snídaně formou pestrého švédského stolu. Večeře formou vydatného bufetu.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

PODROBNÝ POPIS

Pobyt v týdnu: vyžití od neděle do pátku
Pobyt o víkendu: pátek - neděle

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 2 x ubytování v pokojích STANDARD COMFORT 
  • 1 x welcome drink PARADISE pro dva
  • 2 x snídaně formou pestrého švédského stolu pro dva
  • 2 x večeře formou vydatného bufetu pro dva
  • Volná spotřeba INCLUSIVE rozlévaného vína po dobu večeře 18.00 - 20.00 hodin pro dva každý večer / Chardonnay, Pinot Gris, Merlot, Cabernet Sauvigon
  • Volné využití hotelového wifi internetu
    Wellness program:
  • 1x 50 min. relaxace ve finské sauně pro dva
  • 1x 20 minut teplý rašelinový zábal zad a šíje pro dva
  • 1x 25 min. klasická sportovně relaxační masáž zad a šíje pro dva
  • 20% sleva a další dokoupené procedury na místě
  • Parkování u hotelu zdarma

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 50 Kč/den.

Vstup od bazénu je za poplatek 100 Kč/ os. na 80 min. Cena zahrnuje 1x drink v poolbaru.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 13:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Možnost parkování u hotelu. Na místě se hradí místní poplatek 50 Kč/den.
Vřele doporučujeme si na cestu k nám přibalit župan a pantofle, pro pohodlnější pohyb v našem wellnes a balneo relaxačním centru. Župany nejsou standartním vybavením pokoje. Zapůjčení županu je zpoplatněno: 1ks / po dobu pobytu 100 Kč na osobu a je zde také možné zakoupit hotelové pantofle v ceně 30 Kč.
Hotel Green Paradise disponuje vlastním parkovištěm. Parkovné v bezprostřední blízkosti hotelu činí 100,-Kč/noc, po slevě 50 % pro ubytované hosty činí 50,-Kč/noc. Parkovací plochy jsou dostatečné a není potřeba je dopředu rezervovat. Parkovné se hradí na hotelové recepci.

Pobyt se psem je možný, poplatek pes pouze do 10 kg, 400 Kč / den.