DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Tajemné jeskyně, víno a moře Slovinska a Itálie

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Když ve Slovinsku krajina zelená či zlátne a probouzí se či se chystá ke spánku, každý zatouží po teplé mořské vodě, kouzelné krajině, výborném jídle a vínku.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách, cesta přes Rakousko.

2. den: Cesta za půvaby italského pobřeží Jadranu, návštěva obrovské jeskyně Grotta Gigante, úchvatné krápníky a varhany, na jaře zámek Miramare s překrásným parkem, ubytování, využití teplých koupelí v zastřešeném areálu Mořský park Laguna s výhledem na moře, plavecký bazén, 5 wirpoolů, za příplatek mořská a finská sauna.

3. den: Pobyt v mořských lázních, fakultativně celodenní výlet za krásami Slovinsko-italského krasu plného vinic, jeskyní, hlubokých kaňonů, unikátní krasový systém Škocjanské jamy, 11 propojených podzemních jeskyní, propadlá údolí a přírodní mosty, turistika po okolí, ráj pro fotografy, cesta za vínem do údolí Vipavy, vyhlášená vína, borůvkovice a místní dobroty, návrat v podvečer na relax do lázní, individuální procházka podél pobřeží do Portorože.

4. den: Dopoledne koupání, Hrastovlje, románský kostel sv. Trojice, významné fresky (Tanec smrti) s hlaholským písmem, světoznámá chovná stanice Lipica, bílí koně, španělská jezdecká škola, nebo návrat na odpolední koupele, variantně celodenní pobyt v mořských lázních, zájemci ještě exkurze na solná pole do Sečovlje, večerní procházka (2 km) do Piranu, "benátská architektura", posezení u vínka a kouzlo osvětleného městečka.

5. den: Dopoledne koupání v Mořském parku Laguna, Lublaň, zastávka v hlavním městě Slovinska, odkaz stavitele J. Plečnika, hrad a univerzita, odjezd do ČR. Návrat v pozdních večerních hodinách

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 26.10.2016 - 30.10.2016

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Volno 7290 Kč
Příplatky Kapacita Cena
příplatek: komplexní pojištění Volno 200 Kč
příplatek: 1/1 pokoj Volno 1600 Kč
Výlet 3. den (bez vstupů) Volno 400 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Praha Volno 0 Kč
Hradec Králové Volno 0 Kč
Pardubice Volno 0 Kč
Brno Volno 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem
  • 3x nocleh v hotelu 3* s mořskými lázněmi Laguna
  • 3x polopenze (formou bufetu)
  • 4-denní vstup do zážitkových lázní v řádné otevírací době (bez vstupu do saun)
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění
  • vstupné (orientačně): Mořský park Laguna - vstup do areálu wellness a saun 15,00 EUR, Škocjanské jámy 15,00EUR, Lipica muzeum 7,00 EUR, Jeskyně Rotta Gigante 11,00 EUR

POZNÁMKY

Slevy nelze kombinovat.