DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Stockholm - letecky

DALŠÍ INFORMACE

  • Švédsko
    Švédsko Švédsko je jedním ze severských států na Skandinávském poloostrově v severní Evropě. Švédsko hraničí na západě s Norskem, na východě...

VŠECHNY TERMÍNY

    Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

    Stockholm, právem nazývané hlavním město Skandinávie, leží na 14 ostrovech, na moři i jezeře s monumentálními budovami i romantickými uličkami, se spoustou zeleně, parků, muzeí a galerií. Čekají vás ty nejkrásnější bílé noci, kouzelné scenérie na výletech po ostrovech, ochutnávka místních specialit. Máte chuť se vydat pohodlně do Skandinávie a nemáte moc času pak Stockholm letecky je náš tip. Hotel v dosahu metra a celodenní lodní výlet na souostroví včetně slavného ostrova Sandhamn.

    PROGRAM ZÁJEZDU

    1. den: Odlet z Prahy do Stockholmu, transfer do centra, ubytování, dle času příletu podvečerní procházka po Stockholmu.
    2. den: Stockholm, parlament, opera, Drottninggatan, staré město Gamla Stan plné suvenýrů, tržnice s rybími a jinými švédskými delikatesami, radnice, místo udělování Nobelových cen, fakultativní výlet lodí k letnímu sídlu švédské královské rodiny Drottningholmu, francouzský park se sochami Adriana de Vries, variantně individuální návštěva muzeí (National museum, interiéry radnice, ostrov Riddarholm s kostelem a paláci).
    3. den: Stockholm, Storkyrkan, katedrála, královský palác, trajektem k Vasa muzeu, unikátní lodi krále Gustava II. Adolfa, dále 1. skanzen na světě - založený 1891, se stavbami z celého Švédska a ochutnávkou původních potravin a pamlsků, nebo zábavní park Grőna Lunds Tivoli, příp. etnografické museum Nordiska Museet nebo ABBA museum, podvečerní Södermalm, Jižní ostrov, romantické uličky s kavárnami, místa spojená s romány Stieg Larssona, večerní procházka s vyhlídkami na celý osvětlený Stockholm.
    4. den: Fakultativní celodenní výlet vyhlídkovou lodí a turistika na ostrově Sandhamn, cesta přes Vaxholm město s pevností, romantické souostroví na ostrov Sandhamn, původně rybářský přístav, ráj jachtařů a plachetnic, možnost koupání nebo ochutnávka uzených krevet, výhledy na ostrovy a plachetnice, nebo variantně individuální prohlídka Stockholmu a návštěva některého z muzeí např. Museum ve Stockholmské radnici, Museum moderního uměni nebo Národní galerii a parků, možnost půjčit si kolo), večerní procházka, Královské dramatické divadlo, Sture, Královský park Kungsträdgården, a posezení v baru na pověstné plachetnici af Chapman.
    5. den: Rozloučení se Stockholmem, poslední nákupy, transfer na letiště, odpoledne odlet ze Stockholmu do Prahy.

    SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 17.07.2016 - 21.07.2016

    Služby Kapacita Cena
    cena za osobu Vyprodáno! 18990 Kč
    Příplatky Kapacita Cena
    komplexní pojištění Vyprodáno! 250 Kč
    Pokoj 1/1 Vyprodáno! 3800 Kč
    Výlet k zámku Drottningholm Vyprodáno! 690 Kč
    Výlet na ostrov Sandhamn Vyprodáno! 1200 Kč

    ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

    • letecká doprava Praha - Stockholm a zpět, včetně letištních tax
    • 4x nocleh v hotelu
    • 4x snídaně
    • služby průvodce

    ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

    • vstupné
    • pojištění