DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Seniorský pobyt 55+ (5 dní/4 noci) - Hotel Akademie***, Hrubá Voda

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Hotel se nachází v rekreační zóně Hrubá Voda, kterou protéká říčka Bystřice. Výborná dostupnost, příjemné prostředí a soukromí, které hotel poskytuje, ho předurčuje pro konání svateb, rodinných oslav, firemních akcí nebo k relaxačním rodinným pobytům. Svou polohou na rozhraní Oderských vrchů a Nízkým Jeseníkem v těsné blízkosti obce Hlubočky je hotel ideálním výchozím bodem k výletům do okolní přírody nebo k návštěvě mnoha zajímavých historických památek.  Hotel se nachází pouze třicet minut jízdy od centra Olomouce,  v klidné rekreační oblasti. Naše nabídka služeb a ubytování v sobě prolíná sportovní vyžití, wellness, gastronomické zážitky a zároveň plně vybavené konferenční prostory.
Kolem hotelu vede údolím řeky Bystřice nově vybudovaná cyklostezka spojující město Olomouc a Moravský Beroun. Součástí služeb hotelu, který je přátelský k cyklistům je také CYKLO DEPO, které nabízí občerstvení a základní servis kol.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel nabízí ubytování ve 30 pokojích. Standardní pokoje doplňuje jeden bezbariérový pokoj, jeden apartmán a business apartmán s obývacím pokojem. Bez problémů s Vámi ubytujeme i Vaše domácí mazlíčky. Celková ubytovací kapacita hotelu činí celkem 57 lůžek a 19 přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, TV se satelitním příjmem a minibarem. 

STRAVOVÁNÍ

Polopenze.
Snídaně podávaná formou bufetu. Dvouchodová večeře (servírovaná nebo formou bufetu)

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 18.10.2020 - 22.10.2020

Služby Kapacita Cena
Cena za osobu Volno 4290 Kč

PODROBNÝ POPIS

Zajímavosti v okolí:
Město OLOMOUC - po Praze druhá nejstarobylejší a největší památková rezervace ČR. Páté největší statutární město ČR, proslavené také pravidelnými výstavami "Flora Olomouc". K nejvýznamnějším historickým památkám patří sloup Nejsvětější Trojice na Horním náměstí, který je od roku 2000 zapsán na seznamu světových kulturních památek UNESCO. Podrobnější informace naleznete v Informačním centru Olomouc.
Zoologická zahrada na Svatém Kopečku - situovaná v krásném zalesněném prostředí, rozloha 43 ha. Chová na 300 druhů zvířat. Ve střední Evropě ojedinělý výběh opic, kde návštěvníci procházejí mezi volně pobíhajícími primáty. Vzdálenost autem cca 15 km, na kole a pěšky cca 10 km.
Bazilika na Svatém Kopečku - dnešní mohutný chrám, který byl navštíven také papežem, byl dokončen v letech 1714 - 1721. Hlavní interiér skýtá úchvatnou podívanou na velmi bohatou malířskou a sochařskou výzdobu.
Hrady v okolí: Bouzov, Helfštýn, Sovinec, Šternberk
Zámky v okolí: Náměšť na Hané, Úsov, Plumlov,Tovačov
Jeskyně: Mladeč, Javoříčko

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 4x ubytování
  • 4x polopenze
  • 1x welcome drink Becherovka
  • 1x svačinový balíček na výlet
  • mísa ovoce na pokoji
  • 1x trekingové hole (nutno rezervovat při příjezdu)
  • 1 hod. wellness

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod.

Pobyt se psem je možný