DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Řím - věčné město s návštěvou Florencie

DALŠÍ INFORMACE

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

"Všechny cesty vedou do Říma" praví jedno staré známé přísloví. Ti z vás, kteří již toto město navštívili, nám dají určitě za pravdu. A vy ostatní, kteří nám nevěříte, přesvědčte se sami během pětidenního zájezdu za antickými a křesťanskými památkami věčného města, obohaceného návštěvou města Medicejských, Michelangela a Giotta - Florencie.
Jeden z nejúspěšnějších programů v uplynulých 13 sezónách.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: V odpoledních hodinách odjezd z ČR.
2. den: Ráno příjezd do Florencie, starobylé metropole Toskánska. Během pěší prohlídky Florencie se postupně zastavíte na řadě zajímavých míst v centru města: Piazza della Signoria s dominantou města - Palácem Vecchio a sochou Davida, Dóm Santa Maria dei Fiori, kostel San Lorenzo s přilehlými Medicejskými kaplemi. V podvečer odjezd do oblasti Říma na ubytování.
3. den: Ráno návštěva Tivoli - Vila d´Este s překrásnou zahradou plnou fontán a Hadriánova vila - působivě zachovalé sídlo císaře Hadriána. Odpoledne přejezd do Říma a prohlídka "antického Říma" - slavné Koloseum, Forum Romanum s blízkým Kapitolem, nám. Navona s fontánou Čtyř řek a jedinečnou atmosférou připomínající pařížský Montmartre, Pantheon, Španělské schody s nedalekou fontánou di Trevi.
4. den: Tento den je věnován návštěvě Vatikánu - sídlu hlavy katolické církve. Čekají na vás velkolepá bazilika sv. Petra s možností výstupu na kopuli s krásným rozhledem na Řím, Vatikánská muzea s úchvatnými sbirkami antických soch.
5. den: Příjezd do Prahy ve večerních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 06.05.2015 - 10.05.2015

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Na dotaz 5990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
příplatek: 2x večeře Volno 500 Kč
příplatek: pokoj 1/1 Volno 1300 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Praha Volno 0 Kč
Slaný Volno 150 Kč
Kladno Volno 150 Kč
Pardubice Volno 0 Kč
Hradec Králové Volno 0 Kč
Plzeň Volno 0 Kč
Beroun Volno 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem
  • 2x nocleh v hotelu na okraji Říma (2-lůžkové pokoje)
  • 2x snídaně
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • vstupné (orientačně): Vatikánská muzea 14 EUR, Koloseum + Palatin 11 EUR, kupole sv. Petra 7 EUR, Hadriánova vila 10 EUR, Vila d´Este 6,5 EUR, celková orientační částka na vstupy je cca 85 EUR

POZNÁMKY

Informace o Itálii. Více informací o poznávacích zájezdech v Itálii naleznete na webové stránce poznavaci-zajezdy.slantour.cz.