DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Švýcarsko - hory a lázně

DALŠÍ INFORMACE

VŠECHNY TERMÍNY

    Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

    Tento zájezd spojuje vycházky v krásné alpské přírodě s relaxací v termálních lázních pod alpskými velikány v jedné z nejkrásnějších částí Švýcarska - kantonu Wallis.

    PROGRAM ZÁJEZDU

    1. den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách, non-stop přes Německo.
    2. den: Příjezd dopoledne do Švýcarska k Ženevskému jezeru, zastávka v lázeňském středisku Montreux, vycházka podél jezera po krásné promenádě plné exotických rostlin ke hradu Chillon. Pokračování Rhonským údolím k místu ubytování ve Walliských Alpách, středisku Saas Grund.
    3. den: Dopoledne odjezd do krásného údolí Walliských Alp - údolí Val d´Herens, kde si u vesničky Euseigne prohlédneme pozůstatek doby ledové - zemní pyramidy. Dále uvidíme největší podzemní jezero v Evropě St. Leonard, kde se projedeme po lodičkách. Odpoledne navštívíme největší termální lázně v Alpách - Leukerbad. Areál se sestává z 10 termálních bazénů s vířivkami, masážními triskami a dalšími atrakcemi s vodou teplou 28-42 stupňů. Večer návrat na ubytování.
    4. den: Ráno odjezd do nejznámějšího střediska Walliských Alp, do Zermattu. Odjezd do Täsche autokarem, odtud vláčkem do Zermattu a dále lanovkami k vyhlídkovým bodům na okolní "čtyřtisícovky" (vyhlídková plošina Gornegrat 3.078 m dosažitelná zubačkou nebo Malý Matterhorn 3.820 m dosažitelný kabinovou lanovkou). V Zermattu možno navštívit i velmi zajímavé místní muzeum. Večer návrat na ubytování.
    5. den: Ráno odjezd Rhonským údolím do Martigny a dále přes průsmyk Forclaz ke švýcarsko-francouzské hranici. Výjezd k přehradě Emosson ve výšce 1.961m. Cestou sem se nám naskytnou fantastické výhledy na celé pásmo Mont Blancu včetně této nejvyšší hory Evropy (4.808 m). Vycházka po hrázi nebo cesta ke staré přehradě. Odpoledne navštívíme termální lázně Saillon.
    6. den: Ráno odjezd přes Brig do údolí Gomstal a výjezd lanovkou na Eggishorn do 2.926 m, odkud se otevírá nejkrásnější výhled na největší alpský ledovec - Velký Aletschský s délkou přes 23 km. Z mezistanice Fieschealp vycházka vysoko nad Rhonským údolím do Bettmeralp ( cca 1,5 hodiny) a odtud lanovkou k autobusu. Odpoledne návštěva termálních lázní Brigerbad, koupání v jeskyni s vodou teplou 42 st. nebo ve venkovních termálních bazénech.
    7. den: Dopoledne návštěva jednoho z nejvýznamnějších středisek této oblasti Saas Fee. Možnost výjezdu lanovkou a alpským metrem až do výše 3.500 m s fantastickým výhledem na celé okolí a až k Bernským Alpám z otáčivé restaurace nebo vyhlídkové terasy. Odpoledne pěší vycházka ze Saas Fee do Saas Grund po malebné "kapličkové cestě".
    8. den: Dopoledne výjezd lanovkou ze Saas Grundu na Hochsaas do výše 3100 m, naučná cesta "švýcarské čtyřtisícovky". V poledne odjezd do Rhonského údolí a návštěva termálních lázní Lavay-les-Bains (termální bazény vnitřní i venkovní, vířivky, masážní trysky). Odjezd ze Švýcarska.
    9. den: Ráno příjezd do Prahy.

    SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 30.06.2018 - 08.07.2018

    Služby Kapacita Cena
    cena za osobu Na dotaz 12790 Kč
    Příplatky Kapacita Cena
    1- lůžkový pokoj Volno 1990 Kč
    Balíčky na oběd/6x Volno 390 Kč
    Komplexní pojištění Volno 450 Kč
    Odjezdová místa Kapacita Cena
    Praha Volno 0 Kč
    Beroun Volno 0 Kč
    Plzeň Volno 0 Kč

    ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

    • doprava autokarem
    • 6x nocleh v horském penzionu (2-lůžkové pokoje se sprchou a WC)
    • 6x polopenze
    • služby průvodce

    ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

    • vstupné
    • komplexní pojištění
    • obědy

    POZNÁMKY

    Vstupy, pokud budete chtít využít vše, co program nabízí vychází cca na 350 franků/ osoba.