DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Malý okruh Indií

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Tento zájezd vám nabízí nejzajímavější památky Indie, včetně návštěvy skvostného Taj Mahalu. Zájezd je určen pro individuální klienty.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odlet z Prahy do Dillí (let s přestupem).  

2. den: V ranních hodinách přílet do Dillí (Delhi). Dopoledne první část prohlídky Dillí. Zastávka u Qutub Minar (nejvyšší kamenný minaret na světě). Dále procházka kolem Indian Gate (Brána Indie), prezidentského paláce a vládních budov v New Delhi. Odpoledne prohlídka hrobky Humayuns (památka Unesco). V průběhu dne ubytování v hotelu. 

3. den: Dopoledne přejezd do Agry. Prohlídka Velké červené pevnosti a návštěva slavného Taj Mahal. Tento nádherný palác byl postaven císařem Shah Jahan na památku své ženě Mumtaz Mahal. Při zpáteční cestě zastávka v Mathuře, prohlídka chrámu Krišny. Večer ubytování v Agře.

4. den: Dopoledne přejezd z Agry do Jaipuru. Po cestě zastávka v opuštěném městě Fatehpur Sikri. Město, které zůstalo dokonale zachováno, je mistrovským dílem z pískovce, jehož odstíny postupem dne hrají jemnými růžovými a rudými odstíny. Po příjezdu do Jaipuru následuje prohlídka městského paláce, staré observatoře, exotického Hawal Mahal nebo-li "paláce větrů" aj.  Nocleh v Jaipuru.

5. den: Dopoledne navštívíte pevnost Amber Fort (vyjížďka na pevnost v džípech či slonech). Odpoledne přejezd z Jaipuru du Dillí. Pokračování v prohlídce Dillí - Staré Dillí, mešita Jamal Masjid, Red Fort (Červená pevnost). Večer ubytování v Dillí.

6. den: Časně ráno odlet z Dillí zpět do Prahy. Přílet do Prahy ve večerních hodinách.


SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 27.01.2020 - 01.02.2020

Služby Kapacita Cena
cena zájezdu Volno 25990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
vyřízení víza do Indie Volno 2500 Kč
komplexní pojištění Volno 490 Kč
příplatek: 1/1 pokoj Volno 4061 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Odlet Praha Volno 0 Kč
Odlet Vídeň Volno 0 Kč

PODROBNÝ POPIS

Na vyžádání je možné zajistit i odlet z Vídně (vhodné pro klienty z jižní Moravy nebo ze Slovenska). Případně i z Budapešti (pro klienty ze Slovenska).


Minimální počet účastníku jsou 2 osoby.


Cena zájezdu vychází vždy z aktuálně dostupných cen letenek v době kalkulace zájezdu. Cena zájezdu se může měnit v závislosti na aktuální nabídce letenek.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Prahy - Dillí a zpět, včetně letištních tax
  • doprava autem v Indii
  • 4x nocleh v hotelu 3* (2-lůžkové pokoje)
  • 4x snídaně 


ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění Kooperativa
  • vízum do Indie
  • vstupné (orientačně): hrobka Humayuns 500 Rs,Taj Mahal 1250 Rs, Amber Fort 500 Rs, Hawal Mahal 100 Rs, Červená pevnost 250 Rs

POZNÁMKY

Pokud se rozhodnete, že si vízum zařídíte sami bude Vám účtován vízový poplatek ve výši 80 USD. Jestliže si objednáte vyřízení víza přes  naší CK, zaplatíte 2.500 Kč.


1 Rs = 0,32 Kč


Pro více informací o Indii navštivte naše webové stránky poznavaci-zajezdy.slantour.cz.