DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

INDIE - Kerala, džungle i pláže Indického oceánu

  • Taj Mahal

DALŠÍ INFORMACE

  • Indie
    Indie Indie je země velkých kontrastů. Na jedné straně láká nádhernými památkami na bohatou a slavnou historii, na straně druhé je těžké...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Kérala - nejjižnější část Indie každého okouzlí svou historií, kulturou a kořením. Prohlídka čajových plantáží i pozorování divoké zvěře, včetně návštěvy tygří rezervace. Plavba tradičním hausbótem po lagunách a mezi ostrůvky s palmovými háji a plantážemi s exotickými plodinami. Koupání a odpočinek na plážích Indického oceánu.

PROGRAM ZÁJEZDU

1.den: Odlet z ČR do Indie.
2.den: Přílet do Kočinu. Transfer do hotelu, ubytování. Odpočinek po cestě. V podvečer projížďka lodí po kočinském přístavu.
3.den: Dopoledne prohlídka Kočínu (palác Mattančerri, židovská čtvrť se synagogou Paradésí, kostel sv. Františka s hrobem mořeplavce Vasca da Gamy),  procházka kolem hradeb Fort Kočín a čínských rybářských sítí.
Večer návštěva tradičního představení Kathakali.
4.den: Po snídani odjezd z Kočinu do Munaru - bývalého letního sídla britské koloniální vlády, které se nachází v nadmořské výšce 1800 m. Město je obklopeno čajovými plantážemi. Návštěva "muzea čaje" s ukázkou výroby tohoto světového nápoje.
5.den: Jeep Safari v oblasti Munaru. Během projížďky navštívíte čajové plantáže a dostanete se až na druhý nejvyšší vrchol jižní Indie - Kolukkumalai. Zastavíte se rovněž u přehradní nádrže Mattupetty.
6.den: Dopoledne přejezd horskou oblastí z Munaru do Thekkady. Příjezd do oblasti přírodní rezervace Periyar. Odpoledne projížďka lodí po jezeře a dále procházka džunglí při které budete moci pozorovat faunu i floru této oblasti. Především největší atrakci této oblasti  - stáda indických slonů ve volné přírodě. Navštívíte také plantáže s kořením -  pepř, hřebíček, muškátový oříšek a skořice.
7. den: Po snídani přejezd do Alleppey. Zde nalodění na houseboat. Hausboty patří k typickému způsobu života v Kerale. Tato tradiční loď  (nazývaná též Kettuvallom) je vybavena ložnicí (pokoji), obývací částí, koupelnou, sluneční palubou i jídelnou. Plavba hausbótem po stojatých vodách Keraly (tzv. backwaters). Během plavby budete moci obdivovat nekonečné háje kokosových palem, plantáže exotických plodin, rýžová políčka i poklidný život vesničanů.
8.den: Po snídani vylodění z hausbotu a přejezd do Kumarakomu.  Návštěva ptačí rezervace na břehu jezera Vemabanad.
9.den: Dopoledne přejezd do známého plážového letoviska Kovalam na břehu Indického oceánu. Odpoledne odpočinek na písečných plážích letoviska.
10.den: Volno, odpočinek na pláži. Možnost využít terapeutických procedur a masáží Ayurveda.
11.den: Během dne transfer na letiště v Trivandrumu a odlet zpět do Evropy.
12.den: Přílet do ČR.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 09.11.2018 - 21.11.2018

Služby Kapacita Cena
cena zájezdu Volno 49990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
vyřízení víza do Indie Volno 2500 Kč
příplatek: komplexní pojištění Volno 1560 Kč
příplatek: 1/1 pokoj Volno 5990 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava z Prahy do Indie a zpět, včetně letištních tax
  • doprava mikrobusem v Indii
  • 8x nocleh v hotelu 3*/4* (2-lůžkové pokoje)
  • 1x nocleh na hausbotu
  • 8x snídaně 
  • 1x plná penze (na hausbotu)
  • vstupné do objektů dle programu
  • služby místního a českého průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění Kooperativa
  • vízum do Indie  

POZNÁMKY

Pokud se rozhodnete, že si vízum zařídíte sami bude Vám účtován vízový poplatek ve výši 80 USD. Jestliže si připlatíte vyřízení víza od naší CK, zaplatíte 2.500 Kč.


Příplatek za 1-lůžkový pokoj platíte pouze v případě, že tento pokoj vyžadujete. Samostatně cestující osoby jej nemusí hradit, pokud souhlasí s doobsazením pokoje další osobou.


Pro více informací o Indii navštivte naše webové stránky poznavaci-zajezdy.slantour.cz.