DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Hotel Zátoka, Senec - Seniorský pobyt na 5 nocí

Tento zájezd již není v naší nabídce!

DALŠÍ INFORMACE

  • Senec
    Senec Senec je znám především svým přírodním koupalištěm Slnečná jazerá. Město Senec leží 25 km severovýchodně od Bratislavy. Od Prahy je vzdálen cca 380 km.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pobyt pro seniory od 55 let.

Hotel s celoročním provozem se nachází na břehu v zátoce Slunečních jezer v Senci. K vysokému standardu hotelu přispívá moderní relaxační centrum, které slouží pro hotelové hosty i pro veřejnost, mimo jiné je zde i suchá sauna, fitness a možnost masáží. Hotelová restaurace s barem nabízí široký sortiment jídel a nápojů domácí i mezinárodní kuchyně. V letních měsících je hostům k dispozici zastřešená letní trasa s výhledem na Sluneční jezera, je zde možnost grilování. Na terase je hostům k dispozici stolní fotbal, šipky a biliard.iliard.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

2 - lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV+SAT, telefonem, ledničkou, balkonem. Možnost přistýlky.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze podávaná formou bufetových stolů.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

PODROBNÝ POPIS

Areál Slunečních jezer nabízí návštěvníkům celoročně sportovní a relaxační vyžití a to tenisové kurty, různé druhy saun, bazénů, bowling, kuželky, biliard, masáže, perličkové koupele, squash, posilovnu.

Koupání: Aquapark v blízkosti areálu s velkým množstvím atrakcí, vnitřní i venkovní bazény s vyhřívanou vodou. Další možnosti koupání jsou Sluneční jezera, hotel má vlastní pláž.
 
Tipy na výlety do okolí a jiné atrakce: ZOO Bratislava + Dinopark (cca 27 km), Oáza sibiřských tygrů (cca 8 km), hrad Červený Kámen (cca 26 km), Jeskyně Driny (cca 46 km), areál vodních sportů Čunovo, muzeum včelařství v Kráľové u Sence.  

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 5x ubytování
  • 5x polopenze
  • 1x za pobyt odpolední káva/čaj zdarma
  • 1x hole na nordic walking na 1 hod.
  • 1x zapůjčení kola na 1 hod.
  • volný vstup do fitness a do sauny
  • parkovné

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Pes za poplatek 10 Eur/den

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí vratná záloha 50 Eur na vstupní kartu do areálu Slunečních jezer. Při vrácení karty na konci pobytu bude záloha vrácena. Dále se na místě platí místní poplatek 1,2 Eur/den. Parkování možné u hotelu za poplatek 6 Eur/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 8 Eur / den.