DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Speciální nabídka na 3 noci - Hotel SKI***, Nové Město na Moravě

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

AKCE

PROMON  3=2  "Zůstaň 3 noci, zaplať jen 2"
Hotel je situován v malebném prostředí českomoravské vrchoviny. V blízkosti hotelu se nachází sportovní areál Vysočina Aréna nebo Harusův kopec, který potěší všechny milovníky sportů.

Hotel SKI se skládá z hlavní budovy a bungalovů, má celkovou kapacitu až 183 lůžek. Hosty zajisté potěší také wellness centrum, které se nachází přímo v hlavní budově hotelu. V prostorách hotelu je kongresový sál s kapacitou až 210 míst. V kongresovém sálu lze zajistit pořádání firemních akcí, seminářů, kongresů, workshopů a přednášek. Prostory jsou také ideální pro pořádání různých slavnostních hostin jako svatba, oslava narozenin, kterou rádi připravíme i pro nejmenší hosty. Odpočinout si můžete v hotelovém wellness prostoru, který vybízí k relaxaci a načerpání nové energie.  Můžete si zde vybrat vlastní způsob relaxace, ať už je Vám příjemné plavání, saunování, posilování nebo masáže. 

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Standard pokoj: Pokoj se satelitní TV, telefonem, wi-fi a vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou. S balkónem, či bez balkónu. 
Superior pokoj: Pokoj se satelitní LCD TV, telefonem, trezorem, wi-fi a vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou. Bez balkonu.  
Apartmá pro 3: 1x ložnice s manželským lůžkem, 1x obývací pokoj s rozkládacím gaučem nebo pevným lůžkem. Pokoj se satelitní LCD TV, telefonem, wi-fi a vlastní koupelnou se sprchou. Bez balkónu.
Apartmá pro 4: 1x ložnice s manželským lůžkem, 1x obývací pokoj s rozkládacím gaučem. Pokoj se satelitní LCD TV, telefonem, wi-fi a vlastní koupelnou se sprchou. S balkónem.
Apartmá pro 5: 1x ložnice s manželským lůžkem + třetí pevné lůžko, 1x ob. pokoj s rozkládacím gaučem. Pokoj se satelitní LCD TV, telefonem, wi-fi a vlastní koupelnou se sprchou. S balkónem.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze formou bufetu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 27.11.2020 - 20.12.2020

Služby Kapacita Cena
dospělý, pokoj Standard - PROMO 3=2 Volno 1210 Kč
dospělý, pokoj Superior - PROMO 3=2 Volno 1430 Kč
dítě 3 - 15 let - PROMO 3=2 Volno 550 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 3x ubytování
  • 3x polopenze
  • vstup do wellness (pokud to aktuální státní nařízení dovolí)
  • bezplatné WiFi připojení ve všech prostorách hotel

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod.

Pobyt se psem je možný, poplatek 400 Kč / den.