DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Hotel Radějov, Radějov - Lučina

DALŠÍ INFORMACE

  • Bílé Karpaty
    Bílé Karpaty Bílé Karpaty, jež se rozkládají na území Hodonínska, Uherskohradišťska a Zlínska. Bílé Karpaty jsou územím s nejvyšší pestrostí a početností...

Vyprodané termíny

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Známá a vyhlášená rekreační oblast Radějova u Strážnice leží v pohoří Bílé Karpaty na Moravském Slovácku. Podhorské louky plné zvěře, okolní myslivecké revíry se známou daňčí oborou zvou k toulkám milovníky panenské přírody. Chovný rybník v sousedství hotelu Radějov, přehrady či nádherné meandry řeky Moravy, to jsou ideální místa pro ty, kteří hledají nezapomenutelné zážitky.
Hotel Radějov s celoročním provozem se nachází v tichém údolí rekreační oblasti Lučina. Hlavní budova s kongresovým sálem má kapacitu 100 lůžek. Součástí areálu je hlídané parkoviště. Samozřejmostí je celoročně udržovaná přístupová cesta. V hotelu je restaurace s barem, dále školicí sály a společenské salonky. V Relax centru poskytujeme masérské, kosmetické a kadeřnické služby. Využít můžete také finskou saunu s bazénem, solárium, posilovnu, kulečník, dětský koutek a mnoho dalších míst k oddechu. Hotel má Wifi připojení na internet v prostorách recepce, rastaurace a v některých pokojích, hotelový trezor a výtah.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hlavní budova:
Pokoje standard (původní) -
2 a 3 lůžkový pokoj standrd se sprchou a WC (TV za příplatek 25 Kč/osoba za den). Některé pokoje s balkonem za příplatek.
Rodinná studia standard (původní) - pokoj 4 až 5 lůžkový (2x 2 lůžkové pokoje se společnou koupelnou a WC), druhý pokoj má 2 až 3 oddělená lůžka, Každé studio lze rozšířit až na 5 lůžek. Některá studia mají balkon (za příplatek). 
Pokoje superior (rekonstruované) - 2- 3 lůžkové pokoje se prchou a WC, TV. Některé pokoje s balkonem za příplatek.
Rodinná studia superior (rekonstruovaná) - pokoj 4 až 5 lůžkový (2x 2 lůžkové pokoje se společnou koupelnou a WC), druhý pokoj má 2 až 3 oddělená lůžka, Každé studio lze rozšířit až na 5 lůžek. Některá studia mají balkon (za příplatek).

Depandance:
skromné 2- až  4- lůžkové  pokoje vybavené umyvadlem. Toaleta, koupelna a sprchy jsou společné na patře. Depandance je situována cca 20 m od hl. budovy a je v provozu pouze přes letní sezonu tj. v období 01.05. - 30.09.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou bufetu. 
Možnost dokoupení obědů i večeří na místě. Děti 1/2 porce stravy.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.05.2017 - 30.09.2017

Služby Kapacita Cena
dospělý v pokoji standard/den Volno 590 Kč
dospělý v pokoji superior/den Volno 770 Kč
dospělý v apartmánu Volno 950 Kč
dospělý v depandanci/den Volno 330 Kč
dítě 3-14 l. v pokoji standard/den Volno 290 Kč
dítě 3-14 l. v pokoji superior/den Volno 390 Kč
dítě 3-14 l. v depandanci/den Volno 170 Kč
dítě 4 - 14 letv apartmánu Volno 470 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj/den Na dotaz 250 Kč
večeře dítě do 14 let/den Volno 70 Kč
večeře dospělý/den Volno 120 Kč
pokoj s balkonem/osoba/den Volno 30 Kč

PODROBNÝ POPIS

Koupání: přehradní nádrž Lučina (cca 200 m od hotelu).    
Lyžování: Zimy v Bílých Karpatech jsou mírné, ale i lyžaři si přijdou na své. Přímo v Radějově leží lyžařský areál Štěpničky. Zde máte k dispozici 400 metrů dlouhou upravovanou sjezdovku s večerním osvětlením. O dostatek sněhu se starají sněžná děla, dopravu zajišťují dva vleky. Další lyžařská střediska v okolí jsou: Filipovské údolí, Stupava, Vrbovce, Stará Myjava či Velká Javořina, dominanta Bílých Karpat. Můžete se také vydat na bílou stopu na běžkách. Okolní terény jsou protkány nenáročnými lesními cestami a pěšinkami.  

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x  ubytování
  • 1x snídaně

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 7 Kč/den. Pes za poplatek 100 Kč den. Dětská postýlka za poplatek 50 Kč/den. TV na pokoj za poplatek 50 Kč/den.

POZNÁMKY

Dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby.

Pro více informací o nabídkách zájezdů od cestovní agentury SLAN tour pokračujte zde.

Nástup na pobyt od 14:00 hod., uvolnění pokoje do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 7 Kč/den, který je účtován osobám ve věku od 15 do 70 let.