DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Relax v Kořenově (3 dny/2 noci) - Hotel Maredis, Kořenov

DALŠÍ INFORMACE

  • Jizerské hory
    Jizerské hory Jizerské hory jsou nejsevernějším českým pohořím. Jejich východní část zasahuje na polské území a dále navazuje na Krkonoše, na západě sousedí s Lužickými horami.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Hotel je vhodný jak pro individuální pobyty, pro rodiny s dětmi, tak i skupinové pobyty se zázemím pro sportovní soustředění. Pobyty jsou vhodné pro aktivně strávenou dovolenou, ale také pro odpočinek a relax na klidném místě Kořenova, na pomezí Krkonoš a Jizerských hor.  V létě je objekt často vyhledáván milovníky turistiky a cykloturistiky. V zimě jsou k dispozici běžecké tratě na Jizerské magistrále. Pro příznivce sjezdového lyžování se ve vzdálenosti cca 10-ti minut chůze nacházejí 3 lyžařské vleky, které jsou vhodné i pro rodiny s dětmi. Pro náročnější je možnost lyžování v lyžařském středisku Harrachov vzdáleném cca 5 km, Rejdice cca 7 km. 

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Standardní pokoje: 2- až 4- lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Hostům jsou zde také k dispozici také dva rodinné dvoupokojové apartmány se sprchou a WC.
Bungalov (4 + 2): rodinné bungalovy s vlastním sociálním zařízením a šatnou. Jedná se vždy o dvě dvoulůžkové ložnice v patře, v přízemí se nachází obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a východem na balkon. Bungalovy jsou v bezprostřední blízkosti hotelu a hotelového bazénu  jsou pokryty wifi připojením. V bungalovech se můžete ubytovat i se svým psem. 

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Bufetové snídaně a 3-chodová večeře: polévka, hlavní jídlo - výběr ze 2 jídel, dezert nebo zeleninový salát.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.09.2021 - 30.09.2021

Služby Kapacita Cena
dospělý Volno 1990 Kč
dítě 4-12 let Volno 999 Kč
dítě 12-18 let Volno 1199 Kč

PODROBNÝ POPIS

Nástupní dny jsou možné pouze: středa, čtvrtek nebo pátek.

V okolí hotelu jsou ideální podmínky pro rekreaci v každém ročním období. 
V létě zde naleznete mnoho značených cest pro pěší turistiku i pro horská kola v Jizerských horách a v Krkonoších. V blízkosti je možnost jízdy na koni. V řece Jizeře začíná několik km od hotelu jedna z vodáckých cest.
V zimě využijí milovníci bílé stopy běžecké trati na Jizerské magistrále. Pro sjezdaře jsou k dispozici menší lyžařské vleky "Poma" ve vzdálenosti 10 minut od hotelu. Vleky jsou vhodné zejména pro rodiny s dětmi, jeden z vleků je osvětlen pro večerní lyžování.
Nejnáročnější lyžaře pak jistě uspokojí známý krkonošský areál Čertova hora v Harrachově, vzdálený od hotelu necelých 6 km. Další lyžařské areály: Černá Říčka - 4 km, Rejdice - 7 km (dvousedačková lanovka, vlek "Poma"), Paseky nad Jizerou - 8 km, Rokytnice nad Jizerou - 14 km.
I v ostatních ročních obdobích zde návštěvníci naleznou mnoho příležitostí k aktivnímu odpočinku.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 2x ubytování
  • 2x polopenze 
  • 1x privátní vstup (60 min.) do hotelového wellness (vířivka a infasauna)
  • 1x láhev Bohemia sekt (Platí 1x pro pokoj)
  • 1x káva v hotelové restauraci
  • ZDARMA: Parkování, WiFi

POZNÁMKY

Pobyt se psem je možný pouze v bungalovech za příplatek 150 Kč/den.

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 20 Kč/den.