DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Aktivní dovolená na 3 noci - Hotel Iris, Pavlov

DALŠÍ INFORMACE

  • Jižní Morava
    Jižní Morava Hospodářsky významný region s výhodnou polohou v jihovýchodní části České republiky při hranicích s Rakouskem a Slovenskem odedávna...

Vyprodané termíny

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pobyt na 3 noci s polopenzí a dalšími službami.

Wellness hotel IRIS se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě, ve známé vinařské obci Pavlov, obklopen vinicemi a vinnými sklepy. Přilehlé vodní nádrže Nové Mlýny jsou největší vodní plochou Moravy a vyhledávaným centrem rybaření a vodních sportů. Okolní krajina je velmi vhodná pro milovníky turistiky a cykloturistiky. V blízkém okolí se nachází mnoho zajímavých historických a kulturních památek. Světoznámé Dolní Věstonice leží 4 km od hotelu. Unikátní Lednicko-Valtický areál je vzdálen asi 12 km od hotelu. V klidném prostředí hotelu IRIS je možné pořádat školení.
Darujte Vašemu tělu pár hodin oddechu a vychutnejte si nabídku našeho moderního wellness centra. Příjemné prostředí, široký výběr procedur wellness. Brno pouných 30 minut jízdy. Relaxační hudba a uklidňující atmosféra Vám pomohou načerpat novou energii a sílu. Netradičním zážitkem bude také relaxace v privátním whirlpoolu - vířivý bazén představuje nerušené rozjímání pro páry, rodiny či přátele.
Restaurace hotelu IRIS - Příjemné posezení poskytuje hotelová restaurace se 64 místy. Nabízíme pestrý výběr kulinářských specialit a širokou nabídku vynikajících vín místní produkce. V létě posezení na terase 40 míst, grilované pochoutky, letní saláty a další. S výběrem vína, vhodného k vybranému pokrmu, Vám mile rád poradí náš sommelier.
Somelierské služby: Říká se, že moravská vína jsou rok od roku lepší a přitahují stále více pozornosti milovníků vín. Nabízíme vám možnost posoudit, zda tomu tak skutečně je. Ochutnejte výborná jakostní i přívlastková vína v restauraci našeho hotelu. Degustaci vedenou sommeliérem rádi připravíme pro skupinky od 8 osob. Základní degustace v ceně od 290,- Kč /osoba zahrnuje 6 vzorků vína, minerální vodu a neutralizační sousto. Na vaše přání můžeme připravit degustaci více vzorků s širším pohoštěním.
Náš zkušený sommeliér vám také rád doporučí jaké víno zvolit k jakému jídlu, případně naopak, jaké jídlo se hodí k vašemu oblíbenému vínu...

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

2- a 3- lůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou moderně zařízeny, vybaveny televizory, telefony s přímou volbou, přípojkou na internet, koupelnou a WC. Možnost jedné přistýlky na 2- i 3- lůžkový pokoj. 

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře výběrem ze 4 jídel.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.05.2017 - 30.10.2017

Služby Kapacita Cena
dospělý na lůžku/pobyt Volno 3550 Kč
dítě do 15 let na přistýlce/pobyt Volno 2550 Kč
Příplatky Kapacita Cena
klimatizovaný pokoj/osoba Volno 300 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 3x ubytování
  • 3x polopenze
  • 1x vířivka na 25 min.
  • 1x masážní vana
  • 1x rašelinový zábal
  • 1x káva se zákuskem pro dospělého
  • 1x lahev sektu (na pokoj)
  • místní poplatek

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod.