DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Hotel Embassy 4*, Florencie - letecky

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Florencie
    Florencie Florencie, starobylá metropole Toskánska, je dnes hlavním městem stejnojmenné italské provincie, sídlem univerzity a arcibiskupa. Jestliže...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

4 dny/3 noci

Florencie je jedinečná především díky své architektuře. Město okouzlí návštěvníky svými křivolakými uličkami, elegantními butiky a kavárnami. Turisté z celého světa sem jezdí obdivovat umění světové úrovně, kterého jsou zdejší muzea a galerie plná. Navštívit můžete např. Museu di San Marco nebo Galleria dell´Accademia, kde se nachází Michelangelův David.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.05.2020 - 04.05.2020

Služby Kapacita Cena
Cena za osobu Volno 15890 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Příplatek za 1-lůžkový pokoj Volno 8190 Kč
Zavazadlo k odbavení (do 20 kg) Volno 1690 Kč
Vstupenka Galerie Uffizi Volno 790 Kč
Komplexní pojištění Volno 200 Kč

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odlet z Prahy do Florencie. Individuální transfer do hotelu, ubytování, volno.
2. den: Snídaně. Pobyt ve Florencii, možnost individuální návštěvy místních památek a zajímavostí. 
3. den:
 Snídaně. Pobyt ve Florencii, možnost individuální návštěvy místních památek a zajímavostí.
4. den: Snídaně. Individuální transfer na letiště a odlet z Florencie zpět do Prahy.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel Embassy **** je umístěný v docházkové vzdálenosti od vlakového nádraží Santa Maria, v klidné části v centru Florencie. Pokoje jsou klimatizované, s WiFi připojením k internetu, mají minibar a TV. Florentská katedrála je od hotelu vzdálena 10 minut pěšky a proslulý most Ponte Vecchio 15 minut. Nákupní možnosti a restaurace v docházkové vzdálenosti od hotelu.

STRAVOVÁNÍ

V ceně zájezdu jsou snídaně formou bufetu.

PODROBNÝ POPIS

Zájezd je určen pro individuální turisty. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky.


Co ve Florencii nevynechat:
  • Piazza del Duomo - Nejznámější florentské náměstí a středobod města je domovem hned několika slavných památek Florencie. Na Piazza del Duomo povedou vaše první kroky ve Florencii a jsme si jistí, že během svého pobytu přes něj projdete nesčetněkrát.

  • Katedrála Santa Maria del Fiore - Hlavní florentská katedrála byla na svou dobu opravdu nevšedním a originálním architektonickým dílem a dodnes se řadí mezi ty největší katedrály na světě.

  • Baptisterium Jana Křtitele - Osmiboká kaple Jana Křtitele je nejstarší náboženskou stavbu Florencie. Samostatné vstupenky jen do baptisteria se neprodávají, vybrat můžete ze tří různých typů lístků, které jsou zmíněné o bod výše: Brunelleschi Pass, Giotto Pass, Ghiberti Pass.

  • Zvonice Campanile - Ačkoliv se na první pohled může zdát, že štíhlá vysoká věž, která je spolu s kopulí dominantou Florencie, přímo patří k hlavnímu florentskému dómu, není tomu tak. Vstupenky do samostatné zvonice se neprodávají, můžete zvolit z následujících dvou kombinací zahrnujících i vstup na kampanilu: Brunelleschi Pass, Giotto Pass.

  • Palazzo Vecchio - Florentská radnice Palazzo Vecchio patří k dominantám a nejznámějším stavbám města.

  • Galleria Uffizi - Jedna z nejvýznamnějších galerií na světě se nachází na centrálním náměstí města Piazza della Signoria.

  • Kostel Santa Croce - Kostel najdete na stejnojmenném náměstí Piazza Santa Croce. Ve svých útrobách ukrývá ostatky mnoha významných obyvatel Florencie jako Michelangelo, Machiavelli, Leonardo da Vinci, Galileo Galilei, Gioacchino Rossini. Na zdobení interiéru se navíc podílel velikán Donatello.

  • Ponte Vecchio - Most zlatníků Ponte Vecchio přes řeku Arno hned na první pohled zaujme svým neobvyklým vzhledem. Obě strany mostu lemují malé obchůdky a domečky.

  • Piazza della Repubblica - Jedno z nejdůležitějších náměstí města a také největší z nich byste během svých toulek Florencií určitě neměli vynechat. Po pár fotkách a něčem dobrém k pití se vydejte ulicí Via Pellicceria až k fontáně s bronzovým prasátkem Fontana del Porcellino, které nezapomeňte pohladit, abyste se do Florencie ještě někdy vrátili.

Vstupné (orientačně): Katedrála Santa Maria del Fiore - od 15 EUR, Palazzo Vecchio - od 13 EUR

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Praha - Florencie a zpět
  • malé palubní příruční zavazadlo (zpravidla 40x20x30cm)
  • 3x nocleh v hotelu
  • 3x snídaně

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění (storno zájezdu a léčebné výlohy)
  • zavazadlo k odbavení (možné přiobjednat)
  • transfer z letiště do hotelu (možné přiobjednat)
  • městský poplatek 7,50 EUR/osoba/noc (splatný na recepci hotelu)
  • místní veřejná doprava
  • místní vstupné do objektů
  • služby průvodce či delegáta CK

POZNÁMKY

Cena transferu z letiště do centra města se liší. Zpravidla se pohybují v relaci od 1800 Kč za vůz pro 1-3 osoby. Pokud máte zájem o transfery na oba směry je potřeba transfer zvolit v objednávce dvakrát.


Vstupné do jednotlivých objektů (orientačně): Medicejská kaple 8 EUR, kostel Santa Croce 8 EUR, kostel San Lorenzo 6 EUR, Palazzo Vecchio 10 EUR, Accademia 11 EUR, galerie Pitti 9 EUR Galerie Uffizi je jednou z nejvyhledávanějších uměleckých galerií Evropy. Počet návštěvníků je limitován.


Více informací k nabídce našich leteckých eurovíkendů nejen do Florencie naleznete na:http://eurovikendy.slantour.cz/


Katalogové (internetové) ceny eurovíkendových zájezdů se mění v závislosti na aktuální dostupnosti letenek v ekonomické třídě i cenové nabídce hotelových pokojů. Obecně platí, že s čím větším předstihem zájezd objednáte, tím zpravidla získáte lepší (= nižší) cenu. Krátce před odletem může být cena stejného hotelu (zájezdu) již výrazně vyšší. Doporučujeme tedy objednávat tento typ zájezdů min. 1 měsíc před odletem. V případě, že objednáváte tento zájezd v kratší době, může se stát, že aktuálně dostupná cena letenek  bude vyšší, než původně kalkulovaná. Což se následně projeví ve výsledné ceně zájezdu. Na tuto skutečnost bychom vás, samozřejmě, upozornili obratem, po obdržení vaší objednávky.