DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Holandsko - Květinové korzo a Amsterdam

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Jedna z největších holandských slavností, tzv. Květinové korzo, se koná každoročně v polovině dubna. Vedle této světové atrakce vás náš zájezd zavede i na řadu dalších zajímavých míst v Holandsku. Takže se můžete těšit na projížďku po grachtech, větrné mlýny, lány tulipánů, lahodné sýry, nádherné diamanty či unikátní umělecká díla v čele s Rembrandtovou Noční hlídkou.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: V podvečerních hodinách odjezd z ČR. Non-stop cesta přes Německo do Holandska.
2. den: Ráno navštívíme Keukenhof - krásný květinový park na ploše 20 ha. Největší květinový park v Evropě nabízí 6 miliónů květin, překrásná jezírka a potůčky, tematické zahrady a výstavy v pavilonech. Kromě nekonečných lánů tulipánů zde uvidíte především begonie, mečíky, chryzantémy, jiřiny, růže a také exotické rostliny. Odpoledne navštívíme tzv. "Květinové korzo" - velkolepý průvod alegorických vozů vytvořených z tisíců řezaných květů. Původně se jednalo pouze o prezentaci konce jarní květinové sezóny. Dnes patří tato slavnost k tomu nejkrásnějšímu, co můžete v Holandsku spatřit. Květinové korzo začíná ráno v Noordwijku a pokračuje celý den až do Haarleemu, kde večer končí. Večer nocleh v hotelu.
3. den: Ráno zastávka ve Volendamu - rybářské vesničce s typickou atmosférou. Dále prohlídka skanzenu Zaansee Schans s větrnými mlýny, typickými holandskými domy, ukázkou výroby dřeváků a sýrů. Poté zastávka v typické sýrárně, kde se můžete seznámit s tradiční výrobou proslulých holandských sýrů. Nocleh v hotelu. 
4. den: Amsterdam - pro jeho sepjetí s mořem i četné kanály jej nazývají "Benátky severu". Návštěvu Amsterdamu zahájíme pěší prohlídkou centra města, při níž nevynecháme Královský palác ani proslulé náměstí Dam. Krátce se zastavíme i na květinovém trhu, bleším trhu i ve čtvrti červených luceren. V rámci odpoledního programu se můžete věnovat již amsterdamským specialitám - především slavnému Rijksmuseu, proslulého Rembrandtovou "Noční hlídkou", dále máte možnost projížďky lodí po grachtech a taktéž můžete navštívit brusírnu diamantů. Individuálně pak můžete navštívit např. muzeum Van Gogha (včetně slavné Slunečnice) či Rembrandtův rodný dům. Večer odjezd zpět do ČR.
5. den: Návrat do ČR v dopoledních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 23.04.2020 - 27.04.2020

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Volno 6990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Komplexní pojištění Volno 200 Kč
Jednolůžkový pokoj (2 noci) Volno 2490 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Praha Volno 0 Kč
Kladno Volno 0 Kč
Slaný Volno 0 Kč
Roudnice nad Labem Volno 200 Kč
Most Volno 0 Kč
Louny Volno 0 Kč
Kralupy nad Vltavou Volno 200 Kč

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

2-lůžkové pokoje s příslušenstvím, klimatizace, TV. Pokoje jsou vybaveny WiFi internetem. 

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem
  • 2x nocleh v hotelu (2-lůžkové pokoje)
  • 2x snídaně
  • služby průvodce
  • pobytová taxa

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění
  • vstupné (orientačně): Keukenhof 19 EUR dospělí, 9 EUR děti od 4-11 let, děti do 3 let zdarma, loď po grachtech v Amsterdamu 15 EUR, Madurodam 18 EUR 

POZNÁMKY

Pro více informací o poznávacích zájezdech do Holandska navštivte naše webové stránky poznavaci-zajezdy.slantour.cz.