DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Dubaj World Cup - vstupenky

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Nabízíme vstupenky na Dubaj World Cup, který se uskuteční 31.3.2018

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 31.03.2018 - 31.03.2018

Služby Kapacita Cena
Vstupenka Apron Views Volno 3750 Kč
Vstupenka Sky Bubble Volno 11790 Kč
Vstupenka Gallery Volno 12590 Kč
Vstupenka Premium Volno 16790 Kč
Vstupenka Lounge Volno 20990 Kč
Vstupenka Terrace Volno 27290 Kč
Vstupenka First Class Lounge Volno 31490 Kč
Breakfast with the Stars Volno 1490 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Doručení vstupenek do ČR - povinný příplatek (1x za objednávku) Volno 490 Kč
Doručovací poplatek v rámci ČR Volno 60 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • vstupenku dle výběru

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • ubytování
  • dopravu
  • služby průvodce

POZNÁMKY

POPIS VSTUPENEK:

Apron Views

Nekryté tribuny Apron Views se nachází mezi tratí a tribunou Meydan. V ceně není zahrnuto občerstvení a nápoje.

Premium

Oblast Premium se nachází naproti cílové čáře a přiléhá k Parade Ringu. Nabízí nádherný výhled na dostihy, koně a plánovaný zahajovací ceremonilál dostihů v Dubai. Každý zákazník bude mít číslo sedadla na své vstupence a to bude mít rezervováno po celý den. Jedná se o venkovní tribunu. S touto vstupenkou budete mít možnost vstupu I do Apron Views a Parade Ring Lawns. V ceně jsou zahrnuty odpolední čaj, gurmánské občerstvení, nealko I alko nápoje.

Gallery

Oblast se nachází za cílovou čárou a nabízí dobrý výhled na dostihy a plánovaný zahajovací ceremoniál dostihů v Dubai. Balíček zahrnuje odpolední čaj, občerstvení a alko I nealko nápoje. Tato oblast má volné sezení na venkovních tribunách. Místa k sezení jsou k dispozici bez označení. S touto vstupenkou budete mít možnost vstupu I do Apron Views a Parade Ring Lawns.

The Terrace

Tato jídelní část se skládá z kulatých stolů vždy pro 10 lidí, které jsou rezervované na celý den. Tato oblast má také vlastní tribnunu , která má kapacitu 1700 lidí. Podává se odpolední čaj, následuje mezinárodní večeře formou buffetu a v ceně jsou I alko a nealko nápoje. S touto vstupenkou budete mít možnost vstupu I do Apron Views a Parade Ring Lawns.

First Class Lounge

Nachází se na poslední zatáčce dráhy, hosté tak mohou vidět koně na cestě k cílové čáře. First Class Lounge se pyšní exkluzivní halou a barem, venkovní terasou a balkonem orientovaným na trať ve třetím patře nádherné tribuny Meydan. Balíček zahrnuje odpolední čaj, občerstvení v průběhu dne formou bufetu (mezinárodní kuchyně) a nápoje.

Breakfast with the stars

Tato vzrušující událost odehrávající se na tribuně Apron Views představuje živý komentář, zábavu, rozhovory s různými osobnostmi a bohatou snídani formou bufetu, stejně jako možnost sledovat účastníky světového poháru v Dubaji na trati před velkým dnem.

Sky Bubble

Nachází se pod ikonickou střechou tribuny Meydan a představuje jedinečný soukromý zážitek s ohromujícím 360 stupňovým výhledem na dráhu a panorama Dubaje s výhledem na Burj Khalifa. Tato uzavřená oblast je exkluzivní pouze pro hosty Sky Bubble a protože je oddělená od závodiště, sledují hosté závod na obrazovkách živě. Hosté mohou získat přístu také do Apron Views a Parade ring Lawns. V ceně je občerstvení formou buffetu, vybrané nápoje kulinářské speciality připravované přímo před vámi a to v komfortní hale s pohodlným sezením (neoznačeno číslem).

The Lounge

Nachází se na 6 podlaží tribuny Maydan, nabízí halu s posezení u stolečků a balkon který poskytuje skvělý výhled na poslední zatáčku trati. Hosté mohou sledovat koně na cestě k cílové čáře. Cena zahrnuje odpolední čaj, mezinárodní buffet a nápoje. S touto vstupenkou budete mít možnost vstupu I do Apron Views a Parade Ring Lawns.

Na vyžádání je možné zajistit odlet z Vídně.

Pobyt v Dubaji je možné prodloužit o libovolný počet dní.