DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Černá Hora a Albánie

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Během tohoto zájezdu poznáte nejen památky a krásy Černé Hory a Albánie, ale také si budete moci odpočinout u moře.

PROGRAM ZÁJEZDU

1.den: Odjezd z ČR.
2.den: Ráno příjezd do Černé Hory. Návštěva "města duchů" Stari Bar. Odpoledne u moře, ubytování, večeře, nocleh.
3.den: Po snídani odjezd do NP Lovčen, jehož strmé vápencové svahy spadají do Boky Kotorské a k černohorskému pobřeží. Výstup k symbolu černohorské nezávislosti - Njegošovu Mauzoleu, odkud se naskýtá nádherný výhled. Návštěva prvního hlavního města Cetinje (Cetinjský klášter, Etnografické muzeum aj.), které leží na krasové náhorní plošině. Skadarské jezero - nejkrásnější balkánské jezero, domov mnoha vzácných ryb i ptáků. Večeře, nocleh.
4.den: Snídaně. Výlet do Boky Kotorské, jedno z nejkrásnějších míst na pobřeží, záliv podobající se skandinávským fjordům zařezávající se do strmých svahů pohoří Orjen a Lovčen. Prohlídka historického města Kotor - nejzachovalejší středověké město v Černé Hoře, které je zapsáno do Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Prohlídka centra městečka Budva - starobylé město se spletí úzkých a křivolakých uliček, průchodů a malých náměstí. Odpoledne koupání na pláči v Bečiči, která získala "modrou vlajku" pro čistotu svého moře. Zastávka u perly Jaderského moře - poloostrova Sv. Stefan. Večeře, nocleh.
5.den: Snídaně, výlet do "zapomenuté" země Evropy Albánie. Návštěva města Shkodra. Večeře, nocleh.
6.den: Po snídani odjezd do vnitrozemí Černé Hory. Návštěva kláštera Morača, jedné z nejdůležitějších středověkých památek země. Krátká túra v NP Biogradská Gora kolem stejnojmenného jezera, kde okolní hluboký prales přispívá k tajuplnosti místa. Poté průjezd divokým vnitrozemím (vysoké hory, kaňony) do Durmitoru. Vrcholem cesty je průjezd kaňonem řeky Tara, který je nejhlubším v Evropě. Strmé skály kaňonu se zde vypínají nad modrozelenou vodou řeky Tary. Večeře, nocleh.
7.den: Snídaně. Pobyt v NP Durmitor. Žabljak - horské středisko. NP Durmitor - vysokohorské krasové vápencové pohoří, které patří k nejzajímavějším v Evropě. Procházka kolem malebného Černého jezera, na jehož jižní straně se zdvíhají vysoké vrcholy. Možnost prodloužení túry až na rozmezí vrstvy jehličnatých lesů a kosodřeviny na planinu Brojiště, ze které jsou již vrcholy masivu Durmitoru jako "na dlani". V podvečer odjezd do Čech.
8. den:Návrat do Čech ve večerních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 27.09.2018 - 04.10.2018

Služby Kapacita Cena
Základní cena za osobu ve 2-lůžkovém pokoji Vyprodáno! 8090 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1-lůžkový pokoj Volno 2050 Kč
Komplexní pojištění Volno 320 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Praha Volno 0 Kč
Polička Volno 0 Kč
Litomyšl Volno 0 Kč
Hradec Králové Volno 0 Kč
Brno Volno 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • autokarová doprava
  • 5x nocleh
  • 5x polopenze

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění