DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Bavorská města, památky a hory

DALŠÍ INFORMACE

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Tento program je variantou jednoho z našich nejprodávanějších zájezdů - Bavorské hrady a zámky. Řada našich klientů si přála strávit v tomto malebném koutě Bavorska o něco více času, a navštívit i další zajímavá místa této oblasti. Věříme, že tento zájezd vás zaujme neméně tak, jako program původní.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Brzy ráno odjezd z ČR. Kolem poledne příjezd do Mnichova, prohlídka této bavorské metropole. V odpoledních hodinách pokračování v cestě na jih Bavorska. Při cestě zastávka v poutním místě Wieskirche s unikátní vnitřní výzdobou kostela (památka UNESCO). Večer příjezd do hotelu, ubytování.
2. den: Ráno odjezd do známého alpského střediska Garmisch-Partenkirchen, které leží pod nejvyšším vrcholkem Německa, známou Zugspitze (2963 m). Nenáročná turistická vycházka soutěskou Partnachklamm. Zastávka u jezera Eibsee. Odpoledne prohlídka kláštera Ettal - rozlehlý klášter ze 14. století v údolí řeky Ammer po prastaré cestě přes Brennerský průsmyk. Večer návrat na ubytování.
3. den: Návštěva zámku Hohenschwangau, návštěva zámku Neuschwanstein, pohádkově krásné stavby v bavorských Alpách. Odpoledne zastávka v lázeňském městečku Füssen. Večer návrat na ubytování.
4. den:
Po snídani odjezd do Prienu, krátká zastávka. Dále přejezd k jezeru Chiemsee, kde je možné navštívit zámek Herrenchiemsee na ostrově uprostřed jezera, který je replikou francouzských Versailles, nebo využít možnosti koupání ve velkém aquaparku na břehu jezera. V pozdních nočních hodinách návrat do ČR.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 23.05.2014 - 26.05.2014

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Volno 4990 Kč
LAST MINUTE Kapacita Cena
cena pro 2. osobu (platí od 13.5.) Volno 2490 Kč
Slevy Kapacita Cena
SLEVA pro děti do 12 let (3. os. na pokoji) Volno -700 Kč
Příplatky Kapacita Cena
příplatek: pokoj 1/1 Volno 750 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Praha Volno 0 Kč
Beroun Volno 0 Kč
Plzeň Volno 0 Kč
Klatovy Volno 0 Kč
Slaný Volno 0 Kč
Kladno Volno 0 Kč

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Ubytování v květnu je zajištěno v hotelu Schwangauer Hof** ve Schwangau a v srpnu v hotelu Garni Schlossblick** v Hohenschwangau (2-lůžkové pokoje s přislušenstvím).

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem
  • 3x nocleh v hotelu (2 - 3 lůžkové pokoje)
  • 3x snídaně
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění 120 Kč

POZNÁMKY

Pro více informací o poznávacích zájezdech v Německu navštivte webové stránky poznavaci-zajezdy.slantour.cz.

Cena nezahrnuje vstupné (orientačně): Zámek Neuschwanstein 9 EUR, Soutěska Partnachklamm 2 EUR (pouze v případě dobrého počasí), Zámek Herrenchiemsee 7 EUR, Loď na ostrov Chiemsee 6 EUR. Doporučené minimální kapesné: 35 EUR