DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Apartmány Holiday Village, Senec - First minute do 30.03.

Tento zájezd již není v naší nabídce!

DALŠÍ INFORMACE

  • Senec
    Senec Senec je znám především svým přírodním koupalištěm Slnečná jazerá. Město Senec leží 25 km severovýchodně od Bratislavy. Od Prahy je vzdálen cca 380 km.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Nabídka platí při objednání a uhrazení pobytu do 30.03.

Nově vybudovaná prázdninová vesnička se nachází na severní straně Slunečních jezer. Senec se nachází cca 25 km od Bratislavy směrem na Trnavu. Oblast Sence a okolí patří k nejteplejším klimatickým oblastem Slovenska.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Apartmány pro max. 4 osoby skládající se z dvoulůžkové ložnice a společenské místnosti s vybaveným kuchyňským koutem (dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice, chladnička, základní nádobí určené k přípravě jednoduchých jídel), rozkládacím gaučem pro dvě osoby, vlastní sociální zařízení, TV a terasa s posezením. V apartmánech je hostům k dispozici wifi připojení na internet.
Apartmány jsou v zimním období vytápěné.

STRAVOVÁNÍ

Bez stravy.
Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyňce v každém apartmánu. V areálu je v provozu občerstvovací bufet, kde lze zakoupit snídaně v ceně cca 3 - 4 Eur a obědy výběrem z denního menu v ceně od 4 Eur.

Tento zájezd již není v naší nabídce!

PODROBNÝ POPIS

Areál Slunečních jezer nabízí návštěvníkům celoročně sportovní a relaxační vyžití a to tenisové kurty, různé druhy saun, bazénů, bowling, kuželky, biliard, masáže, perličkové koupele, squash, posilovnu.
Koupání: Aquapark v blízkosti areálu s velkým množstvím atrakcí, vnitřní i venkovní bazény s vyhřívanou vodou. Další možnosti koupání jsou Sluneční jezera s volným vstupem přímo z areálu.
Tipy na výlety do okolí a jiné atrakce
: ZOO Bratislava + Dinopark (cca 27 km), Oáza sibiřskýcj tygrů (cca 8 km), hrad Červený Kámen (cca 26 km), Jeskyně Driny (cca 46 km), areál vodních sportů Čunovo,  muzeum včelařství v Kráľové u Sence.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • ubytování
  • vstup do areálu Slunečních jezer

U týdenních pobytů:
- jízdenka na 2 jízdy/osoba Seneckým expresem (v období 01.07.- 01.09.)
- sleva 20% na vstup do aquaparku

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 0,70 Eur/den a  vratná kauce 50 EUR nebo 1.000 Kč za apartmán.
Domácí zvíře za poplatek 10 Eur/den. Parkování v objektu za poplatek 3 Eur/den.

POZNÁMKY

Dopravní spojení do areálu jezer :
- autem po silnici Bratislava - Trnava, nebo po dálnici D 61.
- autobusem - z Bratislavy je spojení ze stanic MLYNSKÉ NIVY a BAJKALSKÁ, z Trnavy od  železniční stanice. Senec má přímé spojení  s mnoha městy na Slovensku i v České republice.
- vlakem - Senec leží na trati č. 370 Bratislava - Nové Zámky
- turistickým vláčkem se z autobusové resp. železniční stanice v Senci dostanete přímo do areálu
Slnečných jazier k naší prázdninové vesničce Holiday Village. Prosím, vezměte na vědomí,  že vláček jezdí jen v měsících červenec, srpen každou celou hodinu z Náměstí 1. mája.

http://slovensko.slantour.cz/informace/zajimavosti

Nástup na pobyt od 14:00 do 18:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Parkování v objektu za poplatek 3 Eur/den. Při pobytu na 7 a více nocí za parkovné za paušální poplatek 10 Eur/pobyt. Na místě se hradí místní poplatek 1,2 Eur/osoba/den. Na místě se hradí kauce ve výšce cca 50 Eur nebo 1000 CZK za apartmán, která Vám bude vrácena po odevzdání půjčené permanentní vstupenky v letní sezóně, vrácení čipových klíčů a po překontrolování Vámi obsazených apartmánů. Vyhrazujeme si právo použít tuto kauci i na kompenzaci případného poškození apartmánu, resp. ztráty inventárních předmětů.

Pobyt se psem je možný, poplatek 10 Eur / den.