DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Apartmánový dům Familia, Nový Smokovec - Apartmánový dům Familia, Nový Smokovec

DALŠÍ INFORMACE

  • Nový Smokovec
    Nový Smokovec Lázně Nový Smokovec patří k nejznámějším slovenským klimatickým lázním. Jsou umístěny v centru Tatranského národního parku přímo...
  • Vysoké Tatry

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • nemoci látkové výměny
  • nemoci dýchacích cest
  • lehké formy psychoneuróz

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Ubytování v nových studiích a apartmánech.
Atraktivní apartmánový dům dokonale harmonizuje s okolní přírodou, je architektonicky zajímavý a splňuje všechny předpoklady pro moderní a exkluzívní bydlení.
Objekt apartmánového domu vytváří monoblok se čtyřmi křídly, které dělí budovu na čtyři samostatné trakty, přičemž každý blok má samostatný vchod z recepce a na jednotlivých poschodích se v daném bloku nachází jen 4 až 5 apartmánů. Zabezpečuje to intimitu a klid pro hosty a majitele apartmánů. Apartmány jsou situované do třech podlaží a v centrální části je umístěn výtah.
Apartmánový dům Família Smokovec nabízí 23 apartmánů, které poskytují vyšší standard a díky různým výměrám a zajímavým architektonickým řešením má zájemce velký výběr. Výměry apartmánů se pohybují v rozmezí od 24 do 62 m2, přičemž ke všem apartmánům přísluší sklad a kryté parkovací místo.
Součástí apartmánového domu je relax centrum s vířivou vanou, oddychovými lehátky, saunami, ochlazovacím bazénem a samozřejmě masérem, fitness místnost, půjčovna kol, jako i další různé sportovní možnosti. Pro nejmenší je zařízená herna se společenskými hrami.
V prostorách recepce je bar, kde můžete posedět při kávě, čaji, čokoládě a jiných nealko a alkoholických nápojů.
Parkování je bezplatné, každé studio či apartmán má vlastní parkovací místo, wifi internet je v celé budově (včetně pokojů) bezplatný.
Celá budova, včetně pokojů je nekuřácká, v pokojích je přísný zákaz koření.

Família sa nachází 1 km od centra Starého Smokovce, ze kterého krom jiného vede i nová pozemní lanovka na Hrebienok. V Novém Smokovci se nachází lyžařské středisko Jakubkova lúka s umělým zasnežováním. Dalším významným střediskem je Tatranská Lomnica vzdálená od Famílie jen 6 km (lanovka na Skalnaté Pleso, Lomnický štít, lyžařské středisko Skalnaté Pleso - Lomnické Sedlo, letní bobová dráha). Štrbské Pleso, které nabízí množství atraktivních aktivit je vzdálené od Starého Smokovce len 17 km. Vše dostupné pozemní Tatranskou železnicí.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Studia - každé studio se skládá ze vstupní chodby, obytné místnosti se 2 lůžky, s plně vybaveným kuchyňským koutem (chladnička, varná konvice, mikrovlnná trouba a douplotýnkový vařič), sociální zařízení, a odkládací místností na úschovu lyží, kol  a podobně. Studio je vybaveno moderním nábytkem a LCD TV. Možnost 1 - 2 přistýlek
Apartmány - každý apartmán se skládá ze vstupní chodby, obytné místnosti s plně vybaveným kuchyňským koutem (chladnička, varná konvice, mikrovlnná trouba a douplotýnkový vařič), ložnice se 2 lůžky, sociálního zařízení, a odkládací místností na úschovu lyží, kol  a podobně. Apartmán je vybaveno moderním nábytkem a LCD TV. Možnost 1 - 2 přistýlek.

STRAVOVÁNÍ

Bez stravy.
Možnost vaření ve vybavených kuchyňských koutech v každém studiu nebo apartmánu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 16.09.2019 - 16.10.2019

Služby Kapacita Cena
lůžko ve studiu Volno 750 Kč
lůžko v apartmánu Volno 890 Kč
1. přistýlka ve studiu Volno 350 Kč
2. přistýlka ve studiu Volno 350 Kč
1. přistýlka v apartmánu Volno 350 Kč
2. přistýlka v apartmánu Volno 350 Kč
dítě do 3 let - zdarma (bez nároku na služby) Volno 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytování
  • parkovací místo zdarma

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 1 Eur/osoba za den.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. ukončení pobytu do 10:00 hod.

Pobyt se psem je možný, poplatek 10 Eur / den.